LOADING

Type to search

RCAST.NET
Noutăți

Concertul Passenger a fost reprogramat în 2023

Share
concertul-passenger-a-fost-reprogramat-in-2023

Mike Rosenberg, cunoscut sub numele de scenă Passenger, este un cântăreț și compozitor de folk-rock din Brighton, Anglia, care a câștigat un număr impresionant de premii pentru activitatea sa muzicală. Cu toate că și-a pornit cariera cântând la colțurile străzilor din UK, a ajuns în scurt timp să umple stadioane din toată lumea, după ce single-ul “Let Her Go” s-a clasat pe prima poziție în topurile din mai multe țări și a atins succesul internațional.

Pe 1 iulie 2022, Passenger are programat primul său concert în România, cu acest prilej acordându-ne un interviu via Zoom. În continuare puteți parcurge atât transcriptul în limba română al interviului, cât și pe cel în limba engleză.

Raluca: Bună! Mă bucur să te cunosc! Eu sunt Raluca, de la InfoMusic, o publicație online din România. Știu că acum ești în turneu, deci probabil că programul tău este destul de aglomerat. Ce faci, cum ești?

Passenger: Mă simt grozav. Tocmai m-am întors din America de Nord acum câteva săptămâni. De fapt sunt acasă acum, dar mâine plecăm în Islanda, în Reykjavík. Așa că ăsta este, oarecum, debutul festivalurilor și concertelor din vară și da, de abia aștept să înceapă. Evident, după perioada de izolare din pandemie, este pur și simplu o plăcere să călătorești, să susții concerte din nou.

Raluca: Ai mai fost în Islanda până acum? Sau va fi prima ta vizită?

Passenger: Am mai fost o dată în Islanda, nu pentru a concerta, ci pentru a face niște clipuri, pentru activități turistice și pur și simplu pentru că e minunat acolo. Da, este primul meu concert în Islanda și urmează și primul meu concert în România, de asemenea.

Raluca: Da, și suntem foarte fericiți că vei concerta aici. Chiar urma să te întreb ceva legat de asta. Va fi și pentru prima oară când vii în România?

Passenger: Da, nu mai mai fost niciodată în România, nici măcar ca turist, așa că sunt cu adevărat entuziasmat. Sunt foarte bucuros. Știi, pe canalele de social media, de ani de zile mă tot întreabă diverse persoane când o să vin în București. Și întodeauna răspunsul e: . Iar acum se întâmplă în sfârșit, așa că sunt cu adevărat nerăbdător să vin să vă văd.

“Fiecare țară ascultă muzică într-un mod ușor diferit, dar, până la urmă, oamenii sunt oameni”

Raluca: Suntem foarte fericiți că o să vii. Am o curiozitate: abordezi diferit concertele din țările pe care nu le-ai mai vizitat?

Passenger: Bună întrebare. Nu cred. Cred că un concert e un concert și, totodată, oamenii sunt oameni, iar ăsta este un lucru minunat, pe care îl înveți atunci când călătorești peste tot în lume. Sincer vorbind, nu sunt diferențe mari…ok, sunt diferențe culturale și fiecare țară ascultă muzică într-un mod ușor diferit, dar până la urmă oamenii sunt oameni și cred că să mă conectez cu publicul este tot ceea ce-mi doresc să fac pentru totdeauna. Așa că da, poate că e o abordare foarte puțin diferită, dar în realitate e cam aceeași perspectivă.

Raluca: Ce-ți dorești să vezi atunci când ești în fața unui public? Ce fel de reacții îți plac cel mai mult?

Passenger: Cred că…pentru că susțin concertul singur, nu am o trupă, sunt doar eu cu chitara, așa că cele mai bune concerte pentru mine sunt acelea în care publicul te urmează cu adevărat. În momentele liniștite sunt și ei liniștiți și ascultă cu adevărat fiecare cuvânt, iar în momentele mai antrenante cântă cu mine și o iau razna.

 » Citește continuarea pe pagina autorului