LOADING

Type to search

RCAST.NET
Noutăți

Eros Ramazzotti concertează la Sala Palatului în 2023

Share
eros-ramazzotti-concerteaza-la-sala-palatului-in-2023

Eros Ramazzotti este, fără îndoială, unul dintre cei mai de succes artiști, cu melodii care au marcat istoria muzicii italiene, melodii care au fost auzite în întreaga lume: 70 de milioane de discuri vândute, două miliarde de streamuri și aproape 2 miliarde de vizualizări pe YouTube. Fanii din România vor avea ocazia să îl vadă pe îndrăgitul cântăreț pe 23 aprilie 2023 la Sala Palatului din București. Primele 100 de bilete din fiecare categorie vor putea fi achiziționate la un preț special, începând cu data de 23 iunie.

După 14 albume de studio, turnee europene și mondiale complet epuizate, nenumărate premii, certificări și recunoașteri, acum își aniversează 35 de ani de carieră cu “World Tour Premiere” – zece evenimente exclusive pentru un nou capitol din cariera sa artistică și muzicală, în cinci dintre cele mai prestigioase arene din lume, începând cu 15 septembrie 2022 la La Maestranza din Sevilla, apoi la Agrigento, Verona, Atena și Cezareea.

Cel mai recent album lansat se numește “Vita ce n’è” (2018). Discul a fost promovat printr-un turneu colosal de peste 90 de spectacole în 32 de țări din întreaga lume. Apoi, Eros Ramazzotti a început un proiect de remasterizare și reeditare pe vinil și în format digital a discurilor care i-au marcat călătoria artistică, o călătorie muzicală prin multe etape diferite, menită pentru a redescoperi un catalog atemporal: “Dove C’è Musica”, “Nuovi Eroi”, “Tutte Storie”, “ER9S”, “Stilelibero”, “In Ogni Senso”, “In Certi Momenti”.

În noiembrie 2021, a fost primul artist italian care a semnat un acord global pentru activitatea sa artistică din întreaga lume: un acord între Radiorama – compania moștenită care produce toată opera artistică a lui Ramazzotti – și Vertigo, o companie italiană care face parte din Grupul Eventim Live International, un gigant german de divertisment. Pentru prima dată, un artist italian a încheiat un parteneriat cu o singură enti

 » Citește continuarea pe pagina autorului