LOADING

Type to search

RCAST.NET
Noutăți

Serialul “Stranger Things” sezonul 4 a făcut ca piesa lui Kate Bush “Running Up the Hill” să cucerească reţelele de streaming

Share
serialul-“stranger-things”-sezonul-4-a-facut-ca-piesa-lui-kate-bush-“running-up-the-hill”-sa-cucereasca-retelele-de-streaming

Cei născuţi poate mai recent ştiu de “Running Up That Hill” în varianta Placebo, care s-a auzit divin la miezul nopţii la Summer Well 2014. Sau poate de versiunea Within Temptation… Ei bine, Kate Bush lansa originalul în 1985, ca single de pe albumul “Hounds of Love”. La finalul episodului 4 din sezonul 4 “Stranger Things”, piesa devine un element crucial care salvează viaţa unui personaj iubit de public. Nu vă dezvălui mai mult, aflaţi din episod.

Odată cu binging-ul făcut de fani în weekend, stream-urile piesei lui Kate Bush au crescut cu 153% pe Spotify şi mă aştept să crească şi mai mut pe măsură ce trece timpul. Asta şi pentru că respectivul personaj continuă să asculte obsesiv melodia pe parcursul sezonului. Până acum cea mai populară piesa a lui Kate Bush pe Spotify era “Wuthering Heights”, dar ea a fost înlocuită de “Running Up That Hill”. Aceeaşi melodie a ajuns şi pe locul întâi pe iTunes.

Mesajul piesei a fost des interpretat greşit de fani, iar Bush a explicat că e vorba despre schimbul de suflete dintre un bărbat şi o femeie, pentru a înţelege fiecare perspectiva celuilalt. Eu, ca şi mulţi alţii am înţeles că ar fi vorba despre sacrificiul unei persoane pentru ca cel sau cea dragă să fie bine într-un moment dificil. Iniţial melodia se numea “Deal With God”, dar au fost probleme cu casa de discuri, care a văzut asta un motiv de boicot în ţările foarte religioase, ca Italia, Irlanda, Australia.

Coloana sonoră a sezonului 4 “Stranger Things” mai include alte hituri ale anilor ’80, de la “California Dreaming” de The Beach Boys la “You Spin Me Round (Like a Record)” de la Dead or Alive. Avem şi piese KISS pe listă, o melodie Jorurney, Taking Heads, Mae Arnette, Ricky Nelson şi Ella Fitzgerald. Cele 7 episoade uriaşe de peste o oră oferite pe 27 mai sunt doar prima parte a sezonului 4, iar restul de două episoade vor sosi pe 1 iulie, cu o lungime şi mai mare, rivalizând cu un film de lung metraj.

Fiecare episod ar fi costat 30 de milioane de dolari să fie produs.

 » Citește continuarea pe pagina autorului