LOADING

Type to search

RCAST.NET
Noutăți

“Vikings” vin la București, la East European Comic Con 2022

Share
“vikings”-vin-la-bucuresti,-la-east-european-comic-con-2022

Clive Standen, actorul cunoscut pentru rolul neînfricatului Rollo din serialul fenomen “Vikings”, vine la Comic Con în perioada 26-28 august la Romexpo în București.

Drama istorică “Vikings”, produsă de History Channel, s-a bucurat de o mare popularitate și s-a transformat rapid într-una dintre cele mai urmărite producții de acest gen din lume. Personajele bine construite, precum cele ale lui Rollo sau Ragnar, dar și răsturnările de situație neașteptate au reușit să trezească emoții puternice și contradictorii în rândul publicului. “Vikings” a ajuns la final după șase sezoane, însă povestea nu s-a oprit aici, urmându-i o nouă serie, “Vikings: Valhalla”, care îi continuă firul narativ și care a apărut chiar la începutul lui 2022.

În afară de “Vikings”, Clive Standen a mai cochetat cu genul acesta de producții, apărând în filme și seriale ca “Robin Hood” (unde l-a interpretat pe Archer), “Camelot” (Sir Gawain), dar și în legendara serie BBC, “Doctor Who” (Private Carl Harris). De asemenea, Clive a avut rolul principal în seria “Taken”, inspirată de filmul cu același nume care l-a avut pe Liam Neeson în rolul lui Bryan Mills.

De-a lungul timpului, East European Comic Con le-a oferit șansa fanilor de a întâlni personalități precum Jason Momoa (Game of Thrones, Aquaman), Mark Shepard (Supernatural), Ed Westwick (Gossip Girl), Paul Wesley (The Vampire Diaries), Daniel Gillies (The Originals), Robert Knepper (Prison Break), Charles Dance (Game of Thrones, The Imitation Game), Sylvester McCoy (Dr.Who, The Hobbit), precum și mulți alți actori de seamă din producțîi de top că Game of Thrones, Casă de Papel, Gossip Girl, The Witcher, Spartacus, Supernatural, Doctor Who, Fringe, Harry Potter, The Vampire Diaries, Lord of the Rings, Sherlock sau Vikings.

East European Comic Con a devenit destinaţia est-europeană pentru toţi pasionaţii de filme, seriale, benzi desenate, jocuri şi internet. East European Comic Coneste cel mai mare eveniment din estul Europei dedicat pasionaţilor de filme, seriale, benzi desenate, jocuri video şi nu numai. În cadrul evenimentului, vizitatorii își pot întâlni actorii preferați, vor putea participa la o competiție regională de gaming și vor putea testa cele mai noi jocuri în zona special amenajată. Pentru cei care doresc să se transforme în personajele preferate, va avea loc și nelipsitul concurs de cosplay, plus multe alte surprize.

Bilete East European Comic Con 2022:

Prețul biletelor la Comic Con 2022 variază între 35 și 120 lei, în funcție de categorie și de perioada de achiziție. Pentru mai multe detalii, te invităm să consulți ag

 » Citește continuarea pe pagina autorului