LOADING

Type to search

RCAST.NET
Noutăți

UNTOLD vine la Bucureşti sub forma unei petreceri surpriză pe Calea Victoriei

Share
untold-vine-la-bucuresti-sub-forma-unei-petreceri-surpriza-pe-calea-victoriei

Petrecerile au loc sâmbăta şi duminică în inima capitalei, în cadrul proiectului “Străzi deschise, promenada urbană”. Sâmbăta, pe 21 mai de la orele 17:00 pe Calea Victoriei la intersecţie cu Calea Griviţei au mixat Andi Moisescu, Cabral & Hollygood Gang şi Lucian Bărbulescu. Andi Moisescu nu e străin de rolul de DJ, mixând şi la Bucharest Food Festival weekend-ul anterior. Urmează un show surpriză pe 22 mai, duminică, de la ora 17:00.

De această dată avem invitaţi surpriză, nu ştim cine este în lineup, dar ştim că are loc tot la intersecţia dintre Calea Victoriei şi Calea Griviţei. “Străzi deschise, promenadă urbană” este un proiect al Primăriei Capitalei și ARCUB, care aduce în atenția localnicilor, și nu numai, reconectarea afectivă a oamenilor cu oraş̦ul în care locuiesc. Mai mult de atât, aceștia redescoperă plăcerea de a-și petrece timpul în spațiul public alături de familie și prieteni.

Practic îţi poţi face încălzirea aici pentru cele mai mari festivaluri ale anului, UNTOLD şi Neversea.

Scriam mai sus despre faptul că Bucureştiul are un weekend aglomerat. Simultan cu evenimentul de pe Victoriei avem Burger Fest la Verde Stop Arena, dar şi st.ART Festival tot pe Calea Victoriei, în spatele clădirii CEC-ului, pe Strada Ilfov. Şi acesta e doar începutul unei serii de petreceri, deoarece marile artere din Capitală, precum Victoriei sau Kiseleff devin pietonale şi locuri ideale pentru ca petreceri de genul să ia naştere.

Cât despre UNTOLD 2022, la ediţia din acest an participa Hardwell, Lost Frequencies, Steve Aoki, Major Lazer, Anne-Marie, Don Diablo, David Guetta, G-Eazy şi mulţi alţii. UNTOLD 2022 se desfăşoară între 4 august 2022 şi 7 august 2022 la Cluj Arena, iar bileţele pe o zi pornesc d

 » Citește continuarea pe pagina autorului