LOADING

Type to search

RCAST.NET
Noutăți

Seria Marvel “She-Hulk” a primit un trailer oficial – VIDEO

Share
seria-marvel-“she-hulk”-a-primit-un-trailer-oficial-–-video

Noul serial de comedie o are ca protagonistă pe Tatiana Maslany în rolul lui Jennifer Walters, alias She-Hulk, o avocată specializată în cazuri juridice “supraomenești”. Seria prezintă viața complicată a lui Walters, o avocată singură de 30 de ani, care se întâmplă să fie verișoara unui Răzbunător, Bruce “The Hulk” Banner.

În benzile desenate, nevoia lui Walters de o transfuzie urgentă de sânge de la vărul său o face să dobândească aceleași superputeri induse de radiațiile gama, transformând-o în senzaționala She-Hulk. În ceea ce privește serialul, nu se cunoaște încă motivul pentru care Jennifer Walters devine super-avocată cu piele verde. Cu toate acestea, trailerul ne prezintă dificultățile pe care protagonista le va întâmpina.

Pe lângă faptul că se confruntă cu notorietatea de a fi She-Hulk, încercând, de asemenea, să păstreze o carieră de succes și o viață socială fructuoasă, eroina se va înfrunta cu o serie de antagoniști clasici Marvel. Principalul personaj negativ al seriei este Titania, interpretată de Jameela Jamil. Trailerul îl prezintă și pe Tim Roth, care revine în rolul lui Emil “The Abomination” Blonsky.

Distribuția seriei “She-Hulk” este completată de Mark Ruffalo, Benedict Wong, Ginger Gonzaga, Josh Segarra, Jon Bass sau Renée Elise Goldsberry.

TRAILER She-Hulk:

 » Citește continuarea pe pagina autorului