LOADING

Type to search

RCAST.NET
Noutăți

Episodul 12 iUmor sezonul 12 a avut-o ca jurat pe Iulia Albu, o cerere în căsătorie şi un tatuaj live

Share
episodul-12-iumor-sezonul-12-a-avut-o-ca-jurat-pe-iulia-albu,-o-cerere-in-casatorie-si-un-tatuaj-live

Emisiuni radio-tv

În ceea ce pare a fi cea mai lungă serie de preselecţii de până acum la iUmor, emisiunea a ajuns la episodul 12 al sezonului 12 pe 1 mai 2022. Aşa cum ne-a obişnuit acest sezon, am avut parte de un al patrulea jurat, care i-a completat pe Mihai Bendeac, Delia şi Cheloo: Iulia Albu.

Publicat

acum 3 ore

pe

02/05/2022

iUmor sezonul 12 episodul 12 Iulia Albu

iUmor sezonul 12 episodul 12 Iulia Albu │ FOTO: Antena 1

Episodul 12 din sezonul 12 iUmor a inclus un roast pentru Iulia Albu de la creatoarea de modă Adina Buzatu, dar şi de la iubitul noii jurate, care i-a făcut chiar o cerere în căsătorie. Tot pentru roast-uri au venit şi Ramona Bădescu şi Sergiu Mirică. Ramona Bădescu ne-a încântat cu un şpagat şi a fost ridicată de către Cheloo. Seara a început cu comedianta Anisia Gafton, fosta concurentă iUmor. A făcut glume despre pantofi scumpi şi despre relaţii de lungă durată, mai ales în perioada pandemiei.

Tânărul Eduard Moise a venit de pe băncile liceului pentru a îi impresiona pe juraţi şi mai ales pe Dan Badea, care i-a văzut un timing de comediant mare. A fost comparat cu Cătălin Bordea şi a avut o energie excelentă. Momentul serii a fost cel pus în scenă de Milena Vega, care pe lângă poante şi povestiri de la UNTOLD şi băile sale mai mult sau mai puţin murdare, a avut curajul de a se lăsa tatuată live de Cheloo.

Messe Silviu a încercat să îşi aducă numărul de pe Instagram pe scena iUmor, dar nu prea a reuşit. Mihai Bendeac a fost total secătuit de energie în urma acestui număr axat pe obiceiurile de pe vapor, în lipsa femeilor. Am avut şi un moment elegant de standup semnat Nicole Genes, savurat în mod special de Mihai Bendeac. Tonul vocii şi modul în care au curs cuvintele concurenţei au fost ca mierea pentru juraţi, mai ales Delia şi Bendeac.

Haidar Al Rawi a fost surpriza serii, un student la stomatologie care stă de 6 ani în România. A făcut glume despre meseria de ginecolog a tatălui, despre aspiraţii la Ferrari şi despre clişeul cu popoarele arabe şi bombele. Am aflat multe despre diferenţele culturale între Siria şi România şi toate livrate cu o candoare specială.

Nu a lipsit nici magia, realizată de Paupi El Mago, o apariţie bizară pe scenă, un concurent cu un sac pe cap şi cu puzzle-uri numerice. Claudia Susanu a încheiat seara cu o scenetă în care o juca pe Diana Şoşoacă, care venea la vaccin la veterinar. O scenă în doi cu valenţe de teatru de comedie. Episodul 13 din sezonul 12 iUmor va fi unul axat pe roast-uri se pare.

Îți recomandăm aceste videoclipuri

INFOMUSIC

Emisiuni radio-tv

Sezonul 12 din iUmor, emisiunea de tip talent show umoristic difuzată de Antena 1 a adus o mare schimbare de format. E vorba despre al patrulea jurat, care se schimbă în fiecare episod. În episodul 10 gazda de la “Neaţa”, Dani Oţil a sosit la masa juriului şi a avut parte de momente comice şi un roast intens.

Publicat

acum 2 săptămâni

pe

18/04/2022

Dani Otil jurat iUmor sezonul 12 episodul 10

Dani Otil jurat iUmor sezonul 12 episodul 10 │ FOTO: Antena 1

Episodul 10 din sezonul 12 iUmor a început cu o vedetă internaţională a standup-ului,

 » Citește continuarea pe pagina autorului