LOADING

Type to search

RCAST.NET
Noutăți

Românii au talent 2022: Liu Nan și momentul său desprins din “Cartea Junglei” – VIDEO

Share
romanii-au-talent-2022:-liu-nan-si-momentul-sau-desprins-din-“cartea-junglei”-–-video

Formată din 10 membri, cu vârste cuprinse între 19 și 40 de ani, trupa UDI are experiență în participarea la show-uri de talente. Nu au reușit până acum să câștige, dar au fost mereu extrem de aproape. Povestea lor are și o latură socială, grupul fiind înființat de trei tineri care au crescut la orfelinat.

“Suntem din Rusia, din Siberia, din orașul Tomsk. UDI vine de la Iuri, Denis și Igor, cei trei fondatori. Toți trei au crescut la orfelinat. Au format o trupă de dans în anii ’90 și au devenit populari rapid în întreaga Rusie. În orașul nostru, Tomsk, avem o școală de dans unde mii de copii învață să danseze. Este foarte special pentru noi că avem și elevi cu dizabilități, care învață la această școală fără plată. Încercăm să le oferim copiilor posibilitatea de a dansa și de a fi pe scenă, pentru că fondatorii, în copilăria lor, nu au avut această șansă și au vrut să le-o ofere viitoarelor generații.

Am fost la “America’s Got Talent”, “Britain’s Got talent”, la “Das Supertalent”, în Ucraina, la “Tu si que vales”, în Italia. În toate aceste show-uri am ajuns în finală. Jurații ne-au spus: . Avem o tradiție grozavă, să ajungem în finală, iar apoi să oferim premiul copilului, câinelui sau altcuiva. Poate că de data asta blestemul va fi rupt, dar dacă nu se întâmplă, nu vom fi supărați”, au spus membrii UDI în clipul de prezentare.

Reacția juraților Românii au talent 2022 după numărul trupei UDI

Momentul pregătit de cei 10 dansatori a fost urmărit de cei din sală cu foarte multă atenție și uimire. Jurații au fost, de asemenea, extrem de impresionați, Bobonete fiind primul care i-a felicitat.

Mihai Bobonete: “E incredibil ce faceți, oameni buni”

“Ce am văzut a fost absolut fantastic, mi-a plăcut foarte mult, și m-a terminat. E incredibil ce faceți, oameni buni. Felicitări din toată inima! E superb!”, a spus Bobo.

Înainte de a-i ceda cuvântul lui Dragoș, Bobonete a fost curios să afle de unde le-a venit ideea pentru acest număr. Unul dintre membrii trupei a povestit cum o înregistrare de pe YouTube cu concertul lui Michael Jackson din România, din 1992, i-a inspirat. Acesta a dezvăluit și că mesajul pe care doresc să-l transmită prin acest număr este că binele învinge și că ar trebui cu toții să credem în forța binelui.

Dragoș Bucur: “Povestea voastră, într-un mod simplu, dar în același timp extraordinar de complex, încurajează oamenii să-și hrănească jumătatea aia bună, jumătatea binelui”

“Eu cred că, în cele din urmă, peste tot în lume există o parte bună și o parte rea. Și mai cred că depinde de noi, de fiecare în parte, ce jumătate alege să hrănească: partea bună, sau partea rea. Povestea voastră, într-un mod simplu, dar în același timp extraordinar de complex, încurajează oamenii să-și hrănească jumătatea aia bună, jumătatea binelui”, a completat Dragoș Bucur.

Andra: “Cred că voi ajungeți de fiecare dată la inimile oamenilor cu spectacolul vostru”

“Ei sunt dincolo de orice cuvinte de laudă, mă simt bucuroasă și onorată să văd un astfel de spectacol și mă gândeam că a face spectacol nu înseamnă un lucru sau o destinație, înseamnă un drum către inimile oamenilor, iar eu cred că voi ajungeți de fiecare dată la inimile oamenilor cu spectacolul vostru. Este incredibil ce faceți”, a spus Andra.

Andi Moisescu: “Ceea ce cred eu că a pus în valoare momentul ăsta este creativitatea”

“Eu încă mă mai întreb dacă ceea ce am văzut a fost un vis al meu,

 » Citește continuarea pe pagina autorului