LOADING

Type to search

RCAST.NET
Noutăți

“Thor: Love and Thunder” ne face cunoștință cu noi supereroi – TEASER

Share
“thor:-love-and-thunder”-ne-face-cunostinta-cu-noi-supereroi-–-teaser

Așteptarea se apropie cu pași repezi de final pentru fanii Marvel. Viitorul film din seria “Thor” a primit un teaser oficial. Clipul readuce în atenție nume deja cunoscute, dar prezintă și personaje noi și/sau transformate.

Al patrulea film din seria “Thor” este regizat din nou de Taika Waititi, cel care a stat la cârma anteriorului “Thor: Ragnarok”. Noua peliculă urmează acțiunile din “Avengers: Endgame”, care s-au încheiat cu Thor Odinson (Chris Hemsworth) părăsind Pământul împreună cu Gardienii Galaxiei. Trailerul începe cu el ca membru al grupului, cu Chris Pratt, Pom Klementieff, Dave Bautista, Karen Gillan, Bradley Cooper și Vin Diesel pregătiți să-și reia rolurile. Tessa Thompson și însuși Waititi – în rolul războinicului Korg – se vor întoarce în noua poveste. Cel mai interesant moment al teaserului apare în ultimele secunde, când Jane Foster (Natalie Portman) este dezvăluită ca fiind noul Mighty Thor.

Tot la capitolul surprize, clipul oferă o scurtă privire asupra lui Zeus, ce va fi interpretat de Russell Crowe. În ceea ce privește personajul negativ al filmului, acesta ar fi Gorr the God Butcher (Christian Bale). El caută să se răzbune și să ucidă toți zeii. Momentan, însă, trailerul nu a prezentat niciun detaliu despre acest răufăcător.

“Aceste mâini au fost folosite cândva pentru luptă, acum nu sunt decât unelte umile pentru pace. Trebuie să îmi dau seama cine sunt cu adevărat”, spune Thor la începutul teaserului.

Acompaniat de piesa “Sweet Child O’Mine”, clipul continuă cu transformarea fizică a protagonistului (Thor pusese niște kilograme pe el în “Avengers: Endgame”), câteva secvențe cu noul Asgard sub conducerea lui Valkyrie, și se încheie apoteotic cu Natalie Portman. Ea reușește să cheme ciocanul lui Thor și să-și prezinte noua identitate de supererou.

“Thor: Love and Thunder” se bazează pe benzile desenate “The Mighty Thor”, create de Jason Aaron. În paginile acestora, Jane Foster a preluat costumul supereroului după ciocanul sacru Mjolnir l-a considerat pe Thor Odinson nedemn de puterile sale. În benzi desenate, totuși, noua putere a lui Foster vine cu un cost mare: de fiecare dată când folosește ciocanul, cancerul cu care a fost d

 » Citește continuarea pe pagina autorului