LOADING

Type to search

RCAST.NET
Noutăți

Dani Oţil a fost al patrulea jurat iUmor în episodul 10 din sezonul 12; Urmăreşte momentele serii

Share
dani-otil-a-fost-al-patrulea-jurat-iumor-in-episodul-10-din-sezonul-12;-urmareste-momentele-serii

Emisiuni radio-tv

Sezonul 12 din iUmor, emisiunea de tip talent show umoristic difuzată de Antena 1 a adus o mare schimbare de format. E vorba despre al patrulea jurat, care se schimbă în fiecare episod. În episodul 10 gazda de la “Neaţa”, Dani Oţil a sosit la masa juriului şi a avut parte de momente comice şi un roast intens.

Publicat

acum o oră

pe

18/04/2022

Dani Otil jurat iUmor sezonul 12 episodul 10

Dani Otil jurat iUmor sezonul 12 episodul 10 │ FOTO: Antena 1

Episodul 10 din sezonul 12 iUmor a început cu o vedetă internaţională a standup-ului, Sid Singh, un american cu origini indiene, ale cărui glume au fost salutate de Cheloo. A glumit pe seama rasismului şi diferenţelor dintre oameni, a fost jovial şi a dozat bine fiecare replică. Am avut şi o combinaţie de trolling şi auto promovare, Ovidiu Stan de pe TikTok surprinzându-i pe juraţi cu apariţii scurte şi trăznite, cu un făcut cu ochiul trademark deja.

Am văzut şi un sketch cu un imitator al lui Nicuşor Dan, foarte apreciat de Cheloo şi foarte savuros la emisiunea “Ai mai mult umor”, în dialog cu Vadim-ul jucat de Vlad Drăgulin. Un alt invitat special a fost Rikito de la “Chefi la Cuţite”, un personaj simpatic care apare des în emisiunile de la Antena 1, pentru a îşi etala talentul culinar, dar şi atitudinea jovială şi culture clash-ul japonezo-român.

Nu se putea şi fără numere de magie, fie că vorbim despre magicianul Robert Tudor, colegul lui Dani, care a avut şi un roast sau despre Tony Nistorov, care a ţinut pe limbaă crbuni aprinşi. Tony a aprins o întreagă dezbatere între Delia şi restul juraţilor dacă este un bărbat drăguţ sau banal şi dacă e supraponderal sau nu. Poate cel mai aşteptat moment a fost cel al Fachirului din Periş, plăcerea vinovată a lui Cheloo cu câteva sezoane în urmă, el trimiţându-l în finală.

Cât despre roast-urile de la final, Diana Matei şi Cătălin Oprişan au fost muşcători, cu glume despre viaţa amoroasă a lui Dani, Mihaela Rădulescu, restaurantul său scump. A apărut şi Gabriela, soţia lui Dani Oţil, cu roast-uri despre paternitate.

Al patrulea jurat din episodul viitor, cel special de Paşte (11) va fi Maria Popovici. Pe parcursul sezonului au mai fost juraţi iUmor şi Mihai Petre, Micutzu, Cătălin Bordea, Răzvan Exarhu, Carmen Tănase.

Îți recomandăm aceste videoclipuri

INFOMUSIC

Emisiuni radio-tv

În episodul iUmor sezonul 12 de pe 10 aprilie 2022 am avut şi unul dintre acele momente pe care Cheloo le penalizează de obicei: un roast pe ritm de rap. El a fost o creaţie marca Daniel Preda, care culmea a primit un like de la Cheloo. Episodul a adus un al patrulea jurat din lumea comediei, pe Cătălin Bordea.

Publicat

acum o săptămână

pe

11/04/2022

Roast rap iUmor sezonul 12 Daniel Preda

Roast rap iUmor sezonul 12 Daniel Preda │ FOTO: Antena 1

Episodul 9 a părut a se învârti mai mult în jurul lui Cheloo, care a dat cele mai multe testimoniale şi care a fost suprinzator de jovial şi afabil. S-a lăsat chiar cărat de o balerină, pentru un moment pe care toţi l-au numit “distrugerea carierei”. Culmea e că numărul de rap a fost apreciat şi de Mihai Bendeac, chiar dacă roast-ul în versuri a vizat clasicele glume despre cartea sa,

 » Citește continuarea pe pagina autorului