LOADING

Type to search

RCAST.NET
Noutăți

La 13 ani, Maria Ciucă a venit la Românii au talent 2022 pentru a începe o carieră în muzică

Share
la-13-ani,-maria-ciuca-a-venit-la-romanii-au-talent-2022-pentru-a-incepe-o-cariera-in-muzica

Și-a dorit de mică să urmeze o carieră în muzică, dar vâltoarea vieții a purtat-o în altă direcție. Vasilica Stan a dezvăluit la Românii au talent 2022 că profesia actuală este de bucătar, departe de sfera artistică.

“Sunt din Târgoviște, mă numesc Stan Vasilica și am 54 de ani. Talentul meu este muzica. Pasiunea asta o am de mică, dar, din păcate, nu am luat-o pe drumul ăsta. Așa a fost să fie. Meseria actuală este de bucătar. La Spitalul de Urgență din Târgoviște lucrez.

Mâncarea din spital nu este așa de grozavă, pentru că alocația este așa cum este. Dată de sus, nu de noi. Sunt chiar furioasă uneori, din cauza asta, pentru că sunt un om sufletist, mi-e milă de bolnavi. Noi, din bucătărie, facem ce putem, dar alții trebuie să facă mult mai mult decât noi”, a detaliat doamna Stan.

Vasilica Stan: “Eu nu mă regăsesc decât în muzică. De mic copil am în sânge chestia asta”

În testimonialul pentru emisiune, Vasilica a mărturisit că dorința de a face muzică este la fel de puternică și acum, la 54 de ani.

“Nu mă regăsesc în meseria asta (de bucătar). Eu nu mă regăsesc decât în muzică. De mic copil am în sânge chestia asta. Eu am muncit că trebuie să muncesc”, a declarat doamna Vasilica.

Cum au reacționat jurații de la Românii au talent 2022

Pentru audițiile de la Românii au talent, Vasilica Stan a ales să interpreteze o piesă de la Angela Similea, “Să mori de dragoste rănită”. Imediat ce negativul a început, jurații au recunoscut melodia, Andi Moisescu fiind uimit de exactitatea cu care Vasilica a reușit să reproducă modulațiile Angelei Similea.

Andi Moisescu: “Ne uimiți. Ați avut momente în care parcă o ascultam pe Angela Similea. Vă spun la modul cel mai sincer. Atât de bine ați cântat”

“Doamnă, să știți că și eu am ascultat bine Angela Similea în copilărie, că am prins o copilărie în care se difuza din plin Angela Similea la radio. Ceea ce m-a surprins la dumneavoastră, și aproape mi-au dat lacrimile, este cât de bine ați studiat-o pe Angela Similea. Foarte bine ați studiat-o. Este admirabil ce ați făcut la 54 de ani: v-ați făcut curaj. Ne uimiți, pur și simplu. Ne uimiți. Ați avut momente în care parcă o ascultam pe Angela Similea. Vă spun la modul cel mai sincer. Atât de bine ați cântat. Aveți o chemare în direcția asta, mă mir că nu…”, i-a spus Andi imediat ce momentul audiției s-a încheiat.

“Da, din păcate nu am luat-o pe latura asta frumoasă a muzicii și din cauza asta eu sufăr”, a replicat Vasilica, vizibil emoționată și atinsă de vorbele lui Andi Moisescu.

“Da, știu ce spuneți. Vă înțeleg mai bine decât credeți, pentru că e clar că sufletul dumneavoastră e aici. Și nu numai sufletul, e chemarea dumneavoastră aici, în zona muzicii. Admirabilă ați fost în seara asta”, a adăugat Andi, întreaga sală aplaudând în fundal.

Andra: “Niciodată nu e prea târziu. Niciodată. Pentru a cânta, pentru a vă îndeplini visul. N-are cum să nu funcționeze când există atâta pasiune pentru a cânta”

“Vreau doar să vă transmit că niciodată nu e prea târziu. Niciodată. Pentru a cânta, pentru a vă îndeplini visul. N-are cum să nu funcționeze când există atâta pasiune pentru a cânta. Respect faptul că ați luat foarte mult din interpretarea doamnei Angela Similea și ați luat și din eleganța ei. Mi se pare cel mai elegant artist, cea mai cochetă artistă”,

 » Citește continuarea pe pagina autorului