LOADING

Type to search

RCAST.NET
Noutăți

COMA a lansat single-ul “NYX” – AUDIO

Share
coma-a-lansat-single-ul-“nyx”-–-audio

Muzică nouă

COMA a lansat o nouă piesă, intitulată “NYX”. Melodia va fi inclusă pe viitorul material, “Acordul părinților”, o colecție de șase track-uri, rezultată în urma unui experiment desfășurat în timpul pandemiei, când membrii formației au lucrat individual.

Publicat

acum 3 ore

pe

15/04/2022

Concert Coma la Arenele Romane – lansarea albumului Orizont │ FOTO: Ionut Paraschiv / InfoMusic.ro

În mitologia greacă “Nyx” este zeița și personificarea Nopții, considerată de cei vechi drept una dintre divinitățile infernale.

“NYX este al doilea single de pe albumul “Acordul Părinţilor”, o colectie de şase piese imaginate ca muzică pentru momentele în care cazi pe gânduri şi privirea ţi se pierde în gol. Ea este ca o promisiune către “sine”. Noaptea (Nyx), de pe poziţia de “sfetnic cel bun”, ajută la limpezirea gândurilor, iar floarea de Nu-mă-uita, prin proiectarea semnificaţiei asupra propriei persoane, stabileşte condiţiile funcţionării acestei promisiuni”, a declarat trupa COMA.

Visualiser: COMA – “NYX”

AURORA” a fost primul cântec de pe “Acordul părinților”. El poartă numele zeiței romane a dimineții pentru că mesajul său este strâns legat de puterea pe care o poate avea acest moment al zilei asupra omului, asupra ta. Acea putere de a te face, pierzandu-te în razele ei, sa ai curaj sa pornesti spre dorintele tale cele mai abandonate, să le scoți la iveală și să le permiți sa explodeze. “AURORA” a avut premiera pe 18 noiembrie 2021, pe canalul oficial de YouTube COMA.

Una dintre cele mai iubite trupe de rock alternativ din România, Coma s-a înființat la începutul anului 2000 din foști membri ai trupelor Daft Allison și Ska Burger. De-a lungul anilor, Coma a susținut o multitudine de concerte în toată țara, trupa fiind prezentă la festivaluri precum Electric Castle, B’Estfest, Peninsula, Coke Live, Stufstock, Roșia Montană, Studentfest Timișoara, Artmania.

COMA înseamnă:

  • Cătălin Chelemen – Voce
  • Dan Costea – voce/ Chitară
  • Răzvan Rădulescu (DJ Hefe) – Scratches/ Samples/ Keys
  • Sorin Petrescu – Chitară Bass
  • Răzvan Albu – Tobe
  • Matei Tibacu-Blendea – Chitară

Îți recomandăm aceste videoclipuri

INFOMUSIC

Concerte & turnee

Noi artiști au fost anunțați în lineup-ul concertului WE ARE ONE, de pe Arena Națională. Pe lista ultimelor confirmări se regăsesc artiști precum Delia, WRS, reprezentantul României la Eurovision 2022, CTC, Alina Eremia, Andia, EMAA și COMA. Concertul este caritabil, fiind organizat pentru sprijinirea poporului ucrainean.

Publicat

acum o lună

pe

10/03/2022

Delia - Între Noi

Delia – Între Noi │ FOTO: Captură YouTube

WE ARE ONE are noi nume pe afiș. Artiști români din zona pop, rap și rock se alătură cauzei umanitare sprijinite prin intermediul acestui concert, programat să aibă loc pe 12 martie pe Arena Națională din București. Banii obținuți în urma evenimentului vor fi donați către Crucea Roșie Română pentru sprijinirea poporului ucrainean.

Noi artiști confirmați în lineup-ul WE ARE ONE:

  • Delia, WRS, CTC, Lidia Buble, Feli, DJ Project, Manuel Riva, Alina Eremia, Dirty Nano, Horia Brenciu, Ami, Vunk, Voltaj, Olivia Addams, EMAA, Andia, Sasha Lopez, Misha Miller, Adda, Liviu Teodorescu, Coma, Les Elephants Bizarres, Bitza, Otilia, Olix și Yuka.

PRO TV invită toate televiziunile și companiile online să difuzeze împreună WE ARE ONE

“Deoarece UMANITATEA NU ARE GRANIȚE acum este vremea să ne unim și să arătăm UNITATE tuturor celor care au nevoie.

 » Citește continuarea pe pagina autorului