LOADING

Type to search

RCAST.NET
Noutăți

Cheloo: “El este cel mai bun rapper care a fost vreodată la iUmor”; Urmăreşte numărul lui Daniel Preda

Share
cheloo:-“el-este-cel-mai-bun-rapper-care-a-fost-vreodata-la-iumor”;-urmareste-numarul-lui-daniel-preda

Emisiuni radio-tv

În episodul iUmor sezonul 12 de pe 10 aprilie 2022 am avut şi unul dintre acele momente pe care Cheloo le penalizează de obicei: un roast pe ritm de rap. El a fost o creaţie marca Daniel Preda, care culmea a primit un like de la Cheloo. Episodul a adus un al patrulea jurat din lumea comediei, pe Cătălin Bordea.

Publicat

acum 4 ore

pe

11/04/2022

Roast rap iUmor sezonul 12 Daniel Preda

Roast rap iUmor sezonul 12 Daniel Preda │ FOTO: Antena 1

Episodul 9 a părut a se învârti mai mult în jurul lui Cheloo, care a dat cele mai multe testimoniale şi care a fost suprinzator de jovial şi afabil. S-a lăsat chiar cărat de o balerină, pentru un moment pe care toţi l-au numit “distrugerea carierei”. Culmea e că numărul de rap a fost apreciat şi de Mihai Bendeac, chiar dacă roast-ul în versuri a vizat clasicele glume despre cartea sa, orientarea sexuală, dar şi despre veganismul său.

Nu au lipsit poantele despre fostele relaţii, studiile lui Bendeac, în vreme ce pe Delia au vizat-o glumele despre fast food, pofta de mâncare şi starea sa financiară. Pe parcursul numărului de rap Cheloo a tunat experienţa, dând instrumentalul mai tare din regie, iar la jurizare a avut câteva constatări de ordin tehnic, precum faptul că Daniel Preda a cântat şi pe lângă beat, ceea ce nu e neapărat ceva rău. Flow-ul concurentului a fost unul excepţional, fără vreo ezitare şi cu versuri muşcătoare, dar pe alocuri şi complimentare pentru realizările juraţilor.

Bendeac e lăudat pentru donarea veniturilor generate de cartea sa, iar Cheloo pentru faptul că e o legendă în rap. La final s-a lăsat cu o ploaie de like-uri, iar Cheloo a numit oficial acest număr “cel mai bun moment de rap din istoria iUmor“. În restul episodului am avut o bătălie în englezisme între Mihai Bendeac şi un concurent, o măicuţă cu poveşti de la mănăstire şi un rege al deşertăciunii care a venit cu o piesă catchy, dar şi roast-uri pentru al patrulea jurat.

El a fost luat peste picior inclusiv de bunica sa Aspazia, cea care l-a crescut pe Cătălin Bordea şi des invocată în numerele sale de standup. Ela Voineag a făcut de asemenea un roast acid, dar şi colega lui Bordea de la emisiunea lui Dan Capatos, Paula Chirilă. Eşecul serii a fost momentul cu “Stan şi Bran”, când Delia s-a dezlănţuit pentru prima dată ca jurat negativ şi a criticat aspru numărul.

Îți recomandăm aceste videoclipuri

INFOMUSIC

Emisiuni radio-tv

Mihai Petre a fost juratul surpriză în cadrul episodul 8 din sezonul 12 iUmor, aducând o tuşă de eleganţă şi seriozitate grupului de juraţi. A fost într-o continuă competiţie cu Mihai Bendeac şi cele mai tari numere ale episodului pot fi văzute în articol.

Publicat

acum o săptămână

pe

04/04/2022

iUmor sezonul 12 episodul 8 Mihai Petre jurat

iUmor sezonul 12 episodul 8 Mihai Petre jurat │ FOTO: Antena 1

Episodul 8 din sezonul 12 iUmor ne-a adus un al patrulea jurat cu experienţă, trecând la talent show-uri pe la PRO TV şi la Antena 1, pe Mihai Petre. De altfel s-a menţionat des experienţa sa de la “Românii au Talent”, iar Mihai Bendeac s-a tot comparat cu prestaţiile serioase ale lui Mihai Petre de acolo. S-a amintit şi despre victoria de la Asia Express,

 » Citește continuarea pe pagina autorului