LOADING

Type to search

RCAST.NET
Noutăți

Românii au talent 2022: Laura Ion, o frumusețe răpitoare și o voce uriașă la doar 16 ani

Share
romanii-au-talent-2022:-laura-ion,-o-frumusete-rapitoare-si-o-voce-uriasa-la-doar-16-ani

Venită din comuna Afumați, județul Ilfov, Laura Ion a povestit în testimonialul filmat pentru emisiune că iubește să fie în fața camerelor. Dincolo, însă, de încântarea de a fi pe scenă, Laura vrea să demonstreze și că merită să fie în fața publicului. Nu-și dorește scurtături plătite, ci o carieră în muzică clădită treptat, pe muncă și talent.

Laura Ion: “Vreau să ajung cunoscută pe meritul meu, nu pe meritul altuia”

“Îmi place foarte mult să fiu în lumina reflectoarelor, în fața camerei. Orice cântăreț în devenire ar dori așa ceva.

Am venit la Românii au talent pentru că vreau să cânt, vreau să arăt ceea ce pot eu, și, de ce nu, să devin mai cunoscută. (…)

Nu vreau să ajung undeva pe pile, să dau o căruță de bani. Eu vreau să cresc pas cu pas, să mă cunoască lumea ușor, ușor. Vreau să ajung cunoscută pe meritul meu, nu pe meritul altuia”, a declarat Laura.

Ajunsă în fața juriului, Laura Ion a atras imediat privirile juraților. Andi Moisescu a fost cel care a pornit discuția, dorind să o cunoască mai bine pe concurentă, înainte de a-și prezenta momentul. Adolescenta de 16 ani a povestit că i-a plăcut de mică să cânte și că obișnuia să facă asta cu prietenele ei. Această joacă a devenit, în timp, o pasiune reală, dedicându-se studiului, pentru a deveni mai bună.

“Cânt de 4 ani, de la vârsta de 12 ani. Aș vrea să merg și la Conservator”, a spus Laura, indicând că intențiile ei cu muzica sunt foarte serioase.

Momentul pregătit de Laura Ion și reacțiile juraților de la Românii au talent 2022

Laura a ales pentru audițiile de la Românii au talent 2022 o piesă extrem de dificilă, din punct de vedere vocal. A cântat cunsocutul hit al lui James Brown, “It’s a Man’s Man’s Man’s World”, uimindu-i pe jurați de la primele note. “Eu dacă v-am spus că nu știu dacă sunteți pregătiți”, a spus Andi Moisescu imediat ce Laura a început să cânte.

Bobonete: “Sunt convins că aceste două minute jumate, trei îți vor schimba viața total din momentul ăsta”

“Cred că te-ai gândit foarte bine să vii la Românii au talent, pentru că eu sunt convins că aceste două minute jumate, trei îți vor schimba viața total din momentul ăsta”, i-a spus Mihai Bobonete

Andra: “Ești frumoasă, ești super talentată și muncești. Nu văd cum n-ai reuși în asta”

“Tu ai toate datele să reușești. Ești frumoasă, ești super talentată și muncești. Nu văd cum n-ai reuși în asta. Îți doresc un drum frumos în cariera ta”, a spus Andra.

Andi Moisescu a încheiat jurizarea întrebându-i pe colegi ce răspuns au pentru Laura. Așa cum era firesc, cu toții i-au acordat câte un Da.

“Laura, ne-am dori foarte tare să te vedem în etapa următoare cu patru de DA”, a spus Andi.

Întrebată în culise cum a fost experiența pe scenă, Laura a declarat că totul a fost extrem de frumos și că s-a simțit minunat.

“A fost foarte bine. Mi-au trecut toate emoțiile. Doar că mi s-a uscat gâtul și mă dor obrajii. Mă dor obrajii de la atâta zâmbit. Am fost foarte fericită. A fost o experiență așa de frumoasă! Doamne, m-am relaxat de tot. Mă simt atât de bine! Aveam nevoie de asta”, a mărt

 » Citește continuarea pe pagina autorului