LOADING

Type to search

RCAST.NET
Noutăți

Red Bull SoundClash 2022 îi aduce față-n față pe Spike și Irina Rimes

Share
red-bull-soundclash-2022-ii-aduce-fata-n-fata-pe-spike-si-irina-rimes

Doi artiști cu hituri memorabile, versuri poetice și cu milioane de vizualizări pe YouTube,  Spike și Irina Rimes vor construi un show muzical inedit, în care doar fanii decid învingătorul. Cea de-a  patra ediție Red Bull SoundClash va avea loc pe 13 mai la Romexpo, iar biletele sunt disponibile la preț early bird (60 lei) până pe 12 aprilie.

Două scene față-n față, 4 runde cu greutate, măsurate cu strictețe prin decibelmetrul competiției cât să nu iasă nicio ovație în plus sau în minus: Spike și Irina Rimes le cer fanilor toate aplauzele sau nimic. Pentru că știe exact cum stă treaba, la a 4-a ediție Red Bull SoundClash din România, Adrian Despot trece din nou de la postura de jucător (Red Bull SoundClash 2019) la cea de prezentator.

TEASER: Spike VS. Irina Rimes la Red Bull SoundClash 2022

Chiar dacă Irina Rimes și Spike au intersecții muzicale urbane, cei doi artiști vin esențial din universuri lirice diferite. Irina e una dintre cele mai apreciate artiste pop ale momentului, iar temele ei universale reușesc să rezoneze cu sensibilitatea diferitelor generații de fani.

O artistă cameleonică, de la muzică la look, Irina e într-o continuă căutare a următoarei provocări. Piesele ei, inspirate din trăiri și experiențe personale, precum ,”Ce s-a întâmplat cu noi” și “Nu știi tu să fii bărbat”, abordează iubirea, regăsirea și evoluția printr-un registru sensibil, asumat vulnerabil.

Irina Rimes: “Nu tind în special să câștigăm bătălia, ci mai degrabă războiul pe care-l ducem de ani de zile pentru a fi cea mai bună versiune a noastră”

“Red Bull SoundClash e un challenge de care mă ocup foarte serios din punct de vedere muzical. Nu știu cât contează pentru mine să câștig, ci cât s-aducem publicului cea mai tare experiență muzicală.

Admir la Spike verticalitatea în carieră, faptul că are o direcție foarte bine definită și, desigur, talentul. Nu-mi fac griji însă dacă va câștiga, întrucât eu îi voi câștiga publicul pe termen-lung! Mizez pe faptul că orice-ar pregăti, noi tot vom avea cu ce să impresionăm întregul public. Nu tind în special să câștigăm bătălia, ci mai degrabă războiul pe care-l ducem de ani de zile pentru a fi cea mai bună versiune a noastră, de la proiect la proiect!”, a declarat Irina Rimes.

Spike: “Irina, pregătește-te să pierzi! Alor mei, pregătiți-vă să câștigăm!”

Din anul 2002, Spike spune lucrurilor pe nume, iar satira în tușe groase a unor hituri precum “Manele” sau “Zeu” i-au adus primele locuri în topurile radiourilor. Direct, cerebral și asumat, Spike cântă, scrie cu substrat și regizează societatea curentă, îndemnându-ne să reflectăm la modalitățile prin care am putea-o schimba.

“Red Bull SoundClash e pentru mine o șansă să-mi arăt polivalența artistică, stilurile muzicale pe care le pot aborda, însă și o șansă de a-mi conștientiza și depăși limitele. După pandemie, acest show vine ca o gură de aer curat pe care de abia o așteptam.

Admir la Irina munca și dorința continuă de evoluție. Irina, pregătește-te să pierzi! Alor mei, pregătiți-vă să câștigăm!”, a declarat Spike.

Rundele Red Bull SoundClash 2022:

  • THE WARM UP – Atât Irina, cât și Spike, își încălzesc fanii cu 3 piese proprii.
  • RUNDA 1: ‘THE COVER’ – Mega hiturile iau o formă nouă în ambalajul muzical propus de Rimes și Spike.
  • RUNDA 2: ‘THE TAKE OVER’ – Irina începe piesa, Spike o preia din mers pe cealaltă scenă şi continuă melodia în stilul propriu, pase înapoi la Irina și tot așa între cele 2 scene… timp de 4 piese.

 » Citește continuarea pe pagina autorului