LOADING

Type to search

RCAST.NET
Noutăți

Bill Skarsgard și cântăreața FKA twigs vor juca în adaptarea “The Crow”

Share
bill-skarsgard-si-cantareata-fka-twigs-vor-juca-in-adaptarea-“the-crow”

Numeroase filme au beneficiat de-a lungul timpului de noi versiuni și adaptări. Unele au fost apreciate de fani și critici, altele nu s-au ridicat la nivelul originalului, dar toate au fost așteptate cu interes. Este și cazul peliculei “The Crow”, care revine în atenția cinefililor cu o variantă proaspătă.

Actorul Bill Skarsgard, cunoscut mai ales pentru rolul clovnului Pennywise din filmul “It”, va intra în pielea protagonistului Eric Draven. Alături de Skarsgard va juca FKA twigs, cântăreață și compozitoare nominalizată la Grammy. Remake-ul “The Crow” va fi regizat de Rupert Sanders (“Snow White and the Huntsman”, “Ghost in the Shell”), pe un scenariu scris de Zach Baylin. “The Crow” este bazat pe romanul grafic creat de James O’Barr.

” este frumos, întunecat, poetic și uneori deranjant. Este o poveste de dragoste, pierdere, durere și răzbunare. Este o mare onoare să revedem emblematicele benzi desenate ale lui James O’Barr și să reimaginăm ca o voce prevestitoare a zilelor noastre”, a declarat regizorul James O’Barr.

Povestea “The Crow” a fost prezentată pentru prima dată ca o carte de benzi desenate, lansată în 1989. În cadrul acesteia, Eric Draven și logodnica lui, Shelly, sunt uciși de grup de infractori. Draven este înviat de un corb și caută să se răzbune pe gașcă, urmărind și ucigând fiecare membru, având corbul ca ghid. Povestea a fost adaptată în filmul din 1994 regizat de Alex Proyas, cu Brandon Lee în rolul principal. Actorul a murit pe platourile de filmare, împușcat cu un pistol de recuzită.

VIDEO: Scenă din “The Crow” 1994

 » Citește continuarea pe pagina autorului