LOADING

Type to search

RCAST.NET
Noutăți

Mihai Petre a fost al patrulea jurat iUmor în episodul 8 din sezonul 12; Urmăreşte cele mai bune numere

Share
mihai-petre-a-fost-al-patrulea-jurat-iumor-in-episodul-8-din-sezonul-12;-urmareste-cele-mai-bune-numere

Emisiuni radio-tv

Mihai Petre a fost juratul surpriză în cadrul episodul 8 din sezonul 12 iUmor, aducând o tuşă de eleganţă şi seriozitate grupului de juraţi. A fost într-o continuă competiţie cu Mihai Bendeac şi cele mai tari numere ale episodului pot fi văzute în articol.

Publicat

acum 4 ore

pe

04/04/2022

iUmor sezonul 12 episodul 8 Mihai Petre jurat

iUmor sezonul 12 episodul 8 Mihai Petre jurat │ FOTO: Antena 1

Episodul 8 din sezonul 12 iUmor ne-a adus un al patrulea jurat cu experienţă, trecând la talent show-uri pe la PRO TV şi la Antena 1, pe Mihai Petre. De altfel s-a menţionat des experienţa sa de la “Românii au Talent”, iar Mihai Bendeac s-a tot comparat cu prestaţiile serioase ale lui Mihai Petre de acolo. S-a amintit şi despre victoria de la Asia Express, dar şi despre genul de umor care îi place noului jurat.

Deschiderea a făcut-o Andrei Ungureanu, cunoscut şi drept “Omul cu Tourette”, care a găsit succesul pe YouTube, după ce a câştigat iUmor cu câteva ediţii în urmă. A mai venit o figură familiară, Cristina Şchiopu, cu care Mihai Bendeac a avut un flirt puternic cu 2 sezoane în urmă, în vreme ce Mihai Petre a recunoscut o fostă concurentă de la “Românii au Talent”, care a sfârşit prin a-l săruta pe Bendeac şi a readuce la viaţa dansurile din perioada N&D a Deliei.

Poate cel mai tare moment al serii a fost cel al lui Petru Georoiu, care a parodiat şi satirizat toţi concurenţii atipici şi trolli de la iUmor (din toate sezoanele), în frunte cu Pipino, pentru a încheia cu un monolog din Shakespeare şi un număr muzical. Delia l-a recunoscut de la “X Factor”, acolo unde Ştefan Bănică îi recomandase concurentului (care are doar 18 ani acum) să se îndrepte spre actorie, deoarece are un potenţial uriaş.

Am avut şi o scenetă ca la revelioanele de altă dată, dar şi şi un număr de mentalism pe bază de holograme. La final s-a lăsat cu roast, realizat lui Mihai Petrece, inclusiv de către sora sa. Pentru episodul 9 ne aşteaptă un al patrulea jurat din lumea comediei, Cătălin Bordea fiind pregătit pentru a veni la masa iUmor.

Pe Mihai Petre îl putem vedea alături de soţia sa, Elwira ca jurat la nouă emisiune de pe Antena 1 “Dancing on Ice: Vis în Doi”.

Îți recomandăm aceste videoclipuri

INFOMUSIC

Emisiuni radio-tv

Episodul 7 din sezonul 12 iUmor ne-a adus şi un super număr de standup. Comediantul Emanuel Bighe a fost mai amuzant decât unii artişti de standup consacraţi de la noi şi a mitraliat juraţii la foc automat. A reuşit chiar să îi facă faţă lui Cheloo, cu 2-3 răspunsuri acide.

Publicat

acum o săptămână

pe

27/03/2022

Emanuel Bighe standup comedy iUmor 2022

Emanuel Bighe standup comedy iUmor 2022 │ FOTO: Antena 1

Numărul lui Emanuel Bighe a venit de nicăieri! Episodul 7 din sezonul 12 iUmor începuse lent, cu al patrulea jurat surpriză fiind Carmen Tănase. S-a lăsat cu un toreador care l-a făcut pe Mihai Bendeac “taur comunal” într-un moment comic şi Doina Teodoru cu un monolog în care a imitat-o pe Clotilde Armand. A fost şi un moment de mister şi erotism, cu Ema şi Ema de pe OnlyFans ascunse într-un cub cu vizor pentru voyeuri.

Aflând cât câştigă fetele pe OnlyFans,

 » Citește continuarea pe pagina autorului