LOADING

Type to search

RCAST.NET
Noutăți

Românii au talent 2022: Ana Maria Buțurcă a impresionat cu vocea și simplitatea sa

Share
romanii-au-talent-2022:-ana-maria-buturca-a-impresionat-cu-vocea-si-simplitatea-sa

Un adolescent cu multe pasiuni, Sebastian Crăciun le-a mărturisit lui Smiley și Pavel că prima dintre ele este literatura. Tânărul de 19 ani a scris deja 6 cărți de poezie și una de dramaturgie. Tot ceea ce ține de cultură intră în sfera lui de interes, considerând că participarea la Românii au talent 2022 poate fi o rampă de lansare. “Sper să mă cunoască oamenii, să mă placă, și eventual, dacă nu s-au săturat de mine, să-mi cumpere cărțile”, a declarat Sebastian înainte de a urca pe scenă.

Sebastian Crăciun: “Se poate râde despre orice. Dacă Dumnezeu are atâta umor încât să facă o ființă ca mine și eu pot să am umor cu el. Ne permitem, noi suntem prieteni buni”

Cu o carismă înduioșătoare și un puternic simț al umorului, Sebastian și-a spus povestea în testimonialul filmat pentru emisiune fără să dea impresia că s-ar simți lezat de handicapul său. Tetrapareza de care suferă nu e nimic altceva decât “un coleg de scenă”.

“Mă numesc Sebastian Remus Crăciun. Am 19 ani și mă ocup cu multe, aș putea spune. Acum m-am trezit că mă ocup și cu a face oamenii să râdă. Eu pe asta mă bazez, că în calitate de antitalent total să vin la Românii au talent. Va fi ceva unic în viața oricărui spectator. Până la urmă, fiecare sezon are nevoie de omuleții lui și eu voi fi clovnul de serviciu.

Sunt sigur că autoironia este forma potrivită cu care poți întâmpina așa ceva, pentru că nu înseamnă o negare. Eu sunt conștient de ceea ce sunt, dar sunt conștient și că poate ieși ceva bun din asta. Mi-am creat perspectiva de om care e foarte ok cu boala pe care o are. Eu și ea suntem mai mult ca niște colegi de scenă. Nu ne suportăm, neapărat, în viața de zi cu zi, dar nu putem scăpa unul de altul, așa că uneori colaborăm. Boala face mișto de mine, eu fac mișto de ea, ne mai luăm la trântă câteodată.

Se putea și mai rău. Sunt sigur că se putea și mai rău decât să ai tetrapareză. Puteam să am un geamăn siamez, să-mi mai crească un cap de aici, și atunci chiar te puteai certa la nesfârșit cu celălalt eu. Se poate râde despre orice. Dacă Dumnezeu are atâta umor încât să facă o ființă ca mine și eu pot să am umor cu el. Ne permitem, noi suntem prieteni buni. (..)

Vreau să arăt aici că toate au un sens, chiar dacă nu par a avea, și întregul meu parcurs, așa cum pare el de ciudat, demonstrează chestia asta”, a detaliat Sebastian Crăciun.

Numărul pregătit de Sebastian Crăciun și reacțiile juraților Românii au talent 2022

Numărul de comedie pregătit de Sebastian Crăciun a inclus foarte multe autoironii. Chiar de la început, Sebi a râs de handicapul său: “Am pregătit un număr de sit down comedy. Aș fi vrut să fie stand-up, dar uitați-vă la mine.” 

Construit în jurul unui dialog cu Dumnezeu, numărul lui Sebastian a atins, pe alocuri, și câteva persoane publice, cum ar fi Loredana Groza, Smiley și Pavel Bartoș. Cele mai multe glume au fost, însă, ațintite asupra sa. Nu a scăpat de roast nici Bobonete, gluma pentru el fiind păstrată pentru discuția cu juratul. “Chiar mă gândeam la dumneavoastră. Nici eu nu râd la glumele lui Mihai Bobonete, nici el nu plânge de grija mea, vom fi chit”, i-a spus Sebi lui Bobo atunci când juratul a luat cuvântul.

 » Citește continuarea pe pagina autorului