LOADING

Type to search

RCAST.NET
Noutăți

Will Smith i-a cerut scuze public lui Chris Rock pentru palma din cadrul galei Oscar; Ce i-a transmis actorul (Mesajul complet)

Share
will-smith-i-a-cerut-scuze-public-lui-chris-rock-pentru-palma-din-cadrul-galei-oscar;-ce-i-a-transmis-actorul-(mesajul-complet)

Gala Premiilor Oscar 2022 de duminică seară a intrat în umbra unui incident nefericit, declanșat în urma unei glume nepotrivite. Câștigătorii statuetelor au planat, inevitabil, în plan secund, toată lumea discutând despre comportamentul violent și neașteptat al lui Will Smith. Actorul american a urcat pe scenă pentru a-l pălmui pe Chris Rock, după ce comediantul făcuse o glumă la adresa soției lui, Jada Pinkett. Motivul pentru care Will Smith ar fi izbucnit în acest mod este starea fragilă de sănătate a Jadei, gluma lui Chris atingând acest subiect sensibil.

La doar câteva ore de la această răbufnire nervoasă, Will Smith a reevaluat întregul incident și i-a cerut scuze lui Chris Rock într-un mesaj publicat pe Instagram. Actorul mărturisește că “a sărit calul” și că regretă felul în care a acționat.

Will Smith: “Comportamentul meu de la Premiile Academiei de aseară a fost inacceptabil și impardonabil”

“Violența, în toate formele ei, este otrăvitoare și distructivă. Comportamentul meu de la Premiile Academiei de aseară a fost inacceptabil și impardonabil. Glumele pe seama mea sunt parte a meseriei, dar o glumă cu referire la starea medicală a lui Jada a fost prea mult pentru mine și am reacționat emoțional.

Aș dori să-ți cer scuze în mod public, Chris. Am sărit calul și m-am înșelat. Sunt jenat și acțiunile mele nu au fost reprezentative pentru cine îmi doresc să fiu. Nu există loc pentru violență într-o lume a iubirii și bunătății.

De asemenea, aș dori să-mi cer scuze Academiei, producătorilor emisiunii, tuturor participanților și tuturor celor care urmăresc din întreaga lume. Aș dori să-mi cer scuze familiei Williams și familiei King Richard. Regret profund că comportamentul meu a pătat ceea ce a fost o călătorie superbă pentru noi toți.

Lucrez constant la transformarea mea ca om.

Cu sinceritate,

Will”, a scris actorul pe Instagram.

Potriv

 » Citește continuarea pe pagina autorului