LOADING

Type to search

RCAST.NET
Noutăți

Trupa canadiană Three Days Grace revine în România cu un nou concert

Share
trupa-canadiana-three-days-grace-revine-in-romania-cu-un-nou-concert

Membrii Three Days Grace lansează un nou album pe 6 mai. Intitulat “Explosions”, discul va beneficia de un turneu de promovare, cu o oprire și la București pe 2 octombrie. “Explosions” este cel de-al șaptelea material discografic din cariera trupei canadiene. Două piese ce se găsesc pe acest album au fost deja lansate. Este vorba de “So Called Life” și “Neurotic” (ft. Lukas Rossi).

Povestea Three Days Grace a început în anul 1992 sub denumirea Groundswell, când singurele intrigi ale protagoniștilor ei erau problemele întâmpinate la liceu. După un singur album – “Wave Of Popular Feeling” (1995) – membrii trupei se despart ca mai apoi, în 1997, drumurile lor să se reîntâlnească sub lumina unui noi proiect intitulat Three Days Grace.

După două decenii în care au devenit trupa simbol a rockului alternative din Canada, Three Days Grace se mândrește cu numeroase discuri de Platină câștigate în mod special pentru primele trei albume care le-au definit cariera: “Three Days Grace” (2003), “One-X” (2006) și “Life Starts Now” (2009). Muzica trupei Three Days Grace este cunoscută în toată lumea datorita unor single-uri precum “Painkiller”, “Riot”, “Pain” sau “I Hate Everything About You”.

Prețuri bilete concert Three Days Grace:

Biletele se vor pune în vânzare începând cu 31 martie la diferite prețuri, în funcție de categorie și momentul achiziției. Costurile variază între 99 și 200 de lei. Pentru mai multe detalii, consultați agenda InfoMusic.

 » Citește continuarea pe pagina autorului