LOADING

Type to search

RCAST.NET
Noutăți

Mihai Bendeac: “Cel mai bun număr de standup de la iUmor din ultimii ani”; Urmăreşte momentul lui Emanuel Bighe

Share
mihai-bendeac:-“cel-mai-bun-numar-de-standup-de-la-iumor-din-ultimii-ani”;-urmareste-momentul-lui-emanuel-bighe

Cea de-a doua parte a podcastului cu Delia și soțul ei, Răzvan, realizat de Codin Maticiuc și Anghel Damian, a scos la iveală personalitățile complementare ale celor doi. Răzvan este figura pragmatică, iar Delia omul spiritual, după cum i-a descris Anghel Damian. Aceste trăsături au devenit evidente, în special, când s-a discutat despre partea financiară. Delia a mărturisit că nu știe cu cât s-a vândut NFT-ul ei, piesa “Racheta“.

“3 ETH”, a dezvăluit Răzvan, completând că suma a fost foarte bună.

Valoarea actuală a unui Ethereum este de 2,600 de dolari, ceea ce înseamnă că NFT-ul “Racheta” se ridică, în prezent, la suma de aproximativ 8,000 de dolari. Ethereum, însă, a scăzut foarte mult în ultima perioadă, în 2021 având o valoare dublă, cu un vârf de 4,800 de dolari atins în luna noiembrie.

Delia: “Eu nu știam ce contracte aveam la iUmor și la X Factor. Nu știam ce bani iau. În continuare nu știu”

Pentru a sublinia cât de puțin o interesează aspectul financiar, Delia a mărturisit că nu știe câți bani încasează de la Antena 1.

“Eu nu știam ce contracte aveam la iUmor și la X Factor. Nu știam ce bani iau. În continuare nu știu. Am aflat și am uitat”, a declarat artista, fiind completată de Răzvan: “Eu știu, că eu le negociez.”

Așa cum era firesc, discuția a planat și spre zona de muzică, Delia mărturisind că apreciază artiști din toate zonele, atât mainstream, cât și underground. L-a numit pe James Blake, dar și pe Florin Salam, fiecare având calități diferite. Artista a povestit, de asemenea, că își compune muzica de foarte mulți ani, și că s-a întâmplat să nu acorde atenție faptului că uneori nu era trecută la compozitori.

Delia: “Pentru mine, în momentul ăsta, cel mai important lucru e să fac doar chestii care-mi plac”

Ajunsă într-un punct al carierei în care își permite să accepte doar proiecte pe care și le dorește cu adevărat, Delia a dezvăluit că nu tânjește după mai mult. Întrebată ce ar face dacă Jay-Z i-ar promite că o face star internațional, artista a dat de înțeles că nu e ceva ce i-ar aduce o mare satisfacție, văzând, mai curând, partea negativă a lucrurilor.

“Pentru mine, în momentul ăsta, cel mai important lucru e să fac doar chestii care-mi plac și să fiu în confort maxim și să mă bucur. (…) Ce-ar putea să vină? O să fiu cunoscută cum sunt în România și în restul lumii.. Și ce? Ce poate să fie? Că știu cum e. E același tipar, doar că macro. Și cu ce mă ajută? Cu ce-mi îmbogățește (viața), ce se întâmplă? O să am un orgoliu mai mare, probabil. Adică dacă o să stau să-mi dau apă la moară, știi? O să-mi închipui că sunt miez, mai mare miez decât sunt.”

Dovadă că spiritul ei libertin nu poate fi ținut în frâu, artista a indicat că atunci când i se impune ceva, discuția, pentru ea, s-a terminat.

“Stau foarte prost cu lucrurile care mi se impun. Și el (Răzvan) știe, în general, că nu-mi plac regulile de niciun fel, că sunt libertină, ca un copchil, și că orice-mi impui sună rău din start. Dacă începem cu sau , nu sună bine și nu prea mă mai interesează ce vrei să-mi propui.”

Delia: “Bucurați-vă de viață și plimbați-vă cât aveți timp și cât puteți”

Extrem de pasionată de călătorii, așa cum fanii artistei știu deja,

 » Citește continuarea pe pagina autorului