LOADING

Type to search

RCAST.NET
Noutăți

Alexandra Ungureanu navighează printre hituri şi dezamăgiri în podcastul “Aproximativ Discuţii” cu DJ Gojira

Share
alexandra-ungureanu-navigheaza-printre-hituri-si-dezamagiri-in-podcastul-“aproximativ-discutii”-cu-dj-gojira

Sâmbătă seară a avut loc primul show live din cadrul  Selecției Naționale pentru Eurovision 2022. Din cei 20 de participanți, doar 10 au mers mai departe în finală, decizia fiind luată exclusiv de către un juriu de specialiști. Mulți dintre fanii concursului au fost nemulțumiți de selecția juraților, exprimându-și dezaprobarea și chiar furia prin comentarii pe pagina de Facebook a Eurovision România, pe YouTube, dar și pe grupuri dedicate.

Din acest juriu aspru criticat au făcut parte Alexandra Ungureanu, Randi, Ozana Barabancea, Cristian Faur şi Adrian Romcescu. Randi a reacționat la mesajele fanilor Eurovision publicând câteva clipuri pe Story, iar Alexandra Ungureanu și-a expus punctul de vedere postând un mesaj amplu pe Facebook.

Alexandra Ungureanu: “Știam în ce mă bag, ce implică, știam ce fenomen uriaș este acest concurs, ce efervescență și controverse se creează în jurul lui”

“Ce emoții au fost, pentru mine, aseară. După trei participări în calitate de concurent, o prezență ca artist invitat în recital, pentru prima dată, ieri, jurat într-un show fenomen care pentru mine înseamnă mult. De ce? A fost rampa de lansare, când eram la început, și locul în care mulți dintre voi m-ați descoperit.

Chiar cea mai dragă și longevivă prietenie din viața mea s-a născut tot în jurul acestui proiect. Așa că, am spus un mare “da” invitației de a fi din nou parte din acest super show. Știam în ce mă bag, ce implică, știam ce fenomen uriaș este acest concurs, ce efervescență și controverse se creează în jurul lui. Câtă pasiune stârnește, la extreme, câte rânduri se scriu și ce miză uriașă e, până la urmă, pentru România prezența într-un asemenea context internațional. De asta am tratat din primul moment, cu maximă seriozitate, rolul care mi s-a oferit.”

Alexandra Ungureanu: “Sunt foarte multe lucruri de lămurit și sper să se întâmple asta până în 5 martie”

Alexandra își continuă postarea explicând că selecția pe care ea a făcut-o a fost în cunoștință de cauză și că e important ca publicul să primească anumite lămuriri.

“Am ascultat de multe ori compozițiile înscrise, m-am documentat, am luat pulsul grupurilor de fani, pentru a înțelege cât mai bine vibe-ul selecției de anul acesta. Iată-ne, după semifinala de aseară, fix în mijlocul furtunii. Sunt foarte multe lucruri de lămurit și sper să se întâmple asta până în 5 martie, având o piesă care să reprezinte o țară cu șanse reale.”

Favoriții Alexandrei Ungureanu care nu au ajuns în finala Eurovision România 2022

Fără a spune care a fost punctajul pe care ea l-a dat concurenților, Alexandra dezvăluie că finaliștii ei la Eurovision România 2022 ar fi fost alții decât cei aleși sâmbătă seară. Artista oferă chiar o listă a celor care s-au plasat în top 10 pentru ea, dar nu au trecut selecția. Printre ei se numără și doi dintre favoriții publicului, respectiv Aris și E-an-na.

“Vreau să felicit toți finaliștii și să le urez multă baftă în Marea Finală. Vreau să îi felicit și pe cei care nu au reușit calificarea. Unii dintre ei au fost și favoriții mei aseară, regăsindu-se în “my top 10”. Și aici mă refer la Eugenia Nicolae, Aris, E-an-na, și Eliza G. Ce voci, ce prezențe. N-a fost să fie acum, dar mi-ar fi tare drag să cântăm împreună la un concert sau la “Duet cu Alexandra”. Da, e o invitație oficială. Vă mulțumesc și vouă pentru toate mesajele primite, pentru criticile constructive. Fie ca cel mai bun, din cei rămași, să câștige”, spune Alexandra în încheierea postării sale.

 » Citește continuarea pe pagina autorului