LOADING

Type to search

RCAST.NET
Noutăți

Ascultă “Aer”, noua piesă lansată de Andia – AUDIO

Share
asculta-“aer”,-noua-piesa-lansata-de-andia-–-audio

Muzică nouă

Andia a dezvăluit o nouă melodie de pe albumul de debut, pe care-l va lansa anul acesta. Noua piesă a artistei se numește “Aer” și transmite o stare pozitivă, numai bună pentru o deconectare de la stresul cotidian.

Publicat

acum 4 ore

pe

21/03/2022

Andia - Aer | Official Audio

Andia – Aer | Official Audio │ FOTO: Captură YouTube

“Mai e foarte puțin până când veți putea să ascultați în întregime albumul meu de debut, însă până atunci, revin aici cu încă o piesă, pentru un final de săptămână cât mai plăcut! Cred că pot spune că se află în top 3 piese preferate ale mele de pe album, îmi dă o stare bună de fiecare dată când o ascult și sper ca și pentru voi să fie AER proaspăt pentru urechi și pentru suflet!”, a transmis Andia

“Aer” este compusă de Alex Pelin și Vlad Lucan, cu care Andia a lucrat la majoritatea pieselor sale.

AUDIO: Andia – “Aer”

Andia, pe numele real Diana Constantin, este născută în Roman, judeţul Neamţ, şi a absolvit Facultatea de Economie din Iași. A început să cocheteze cu muzica de mică. Prima experienţă muzicală a avut-o la doar 11 ani, în cadrul unui festival local. A cântat în primii ani muzică populară, ulterior alegând calea muzicii pop.

În septembrie 2019 a devenit membru DJ Project, fiind aleasă pentru această colaborare după 6 luni de căutări. Andia a lansat alături de ei piesele “Slăbiciuni” și “Retrograd”, mărturisind într-un podcast că Gino Manzotti (Handke Giuseppe) și DJ Maxx (Ovidiu Florea) i-au fost mentori în formarea sa ca artist pop.

“Am avut mult de învățat de la ei. Eu cu ei am avut, în mare parte, debutul meu pe scenă în muzica ușoară. Gino a mai venit cu un sfat, Maxx mi-a mai spus ceva, și cumva m-am format ușor, ușor. Au fost de mare ajutor în drumul carierei mele de până acum”, a povestit Andia într-o discuție cu Amalia Năstase.

În 2020, Andia a lansat prima sa piesă ca artist solo, single-ul “Anotimpuri“. Au urmat apoi piesele “Mi-e dor“, “Sfârșitul Lumii” și “Universul“. În primăvara acestui an, artista va lansa primul ei album.

Îți recomandăm aceste videoclipuri

INFOMUSIC

Muzică nouă

Andia a lansat o nouă piesă de pe viitorul ei album de debut. Melodia se numește “Alerg” și are un sound diferit de lansările anterioare ale artistei.

Publicat

acum 6 zile

pe

15/03/2022

Andia - Alerg

Andia – Alerg │ FOTO: Captură YouTube

“Surpriză! Am lansat o nouă piesa de pe album, “Alerg”, pe canalul meu de YouTube și pe toate platformele de streaming. Este diferită de restul cu care v-am obișnuit până acum, însă sper să vă placă! Stați pe aproape căci mai urmează câteva surprize pâna la finalul lunii! V-am pupat!” – Andia

Piesa “Alerg” este compusă de Alex Pelin și Vlad Lucan, cu care Andia a lucrat la majoritatea pieselor sale.

AUDIO: Andia – “Alerg”

Andia, pe numele real Diana Constantin, este născută în Roman, judeţul Neamţ, şi a absolvit Facultatea de Economie din Iași. A început să cocheteze cu muzica de mică. Prima experienţă muzicală a avut-o la doar 11 ani, în cadrul unui festival local. A cântat în primii ani muzică populară,

 » Citește continuarea pe pagina autorului