LOADING

Type to search

RCAST.NET
Noutăți

Românii au talent 2022: Maria Hăulică a oferit publicului emoție și a câștigat încredere – VIDEO

Share
romanii-au-talent-2022:-maria-haulica-a-oferit-publicului-emotie-si-a-castigat-incredere-–-video

Timidă, Maria Hăulică a venit la Românii au talent 2022 fără așteptări prea mari. Chiar dacă iubește muzica, acest vis al unei cariere pe scenă i se pare greu de îndeplinit, lipsa încurajărilor din partea celor din jur zdruncinându-i încrederea. Le-a mărturisit juraților că profesorul ei de muzică a fost cel care a înscris-o, datorită lui aflându-se la audițiile sezonului 12.

În vârstă de 18 ani, Maria nu s-a bucurat de o copilărie normală. Părinții ei s-au despărțit la scurtă vreme după nașterea ei și a fost crescută de bunici. Chiar dacă a primit mereu afecțiune din partea lor, lipsa părinților a fost mereu o realitate dureroasă.

Maria Hăulică la Românii au talent 2022: “Cea mai mare dorință a mea este, indiferent ce aș fi, să fiu un om bun și să pot să ajut și pe restul”

“Toată lumea a fost sceptică pe partea asta cu muzica, pentru că tot spuneau că nu pot să fac un viitor din lucrul ăsta și, într-adevăr, este greu, pentru că în ziua de azi, în general, trebuie să ai foarte multă susținere materială pentru partea asta. Eu am fost crescută de bunici de mică. Mama și tata s-au despărțit când eu eram bebeluș.

Tata, din păcate, a fugit foarte mulți ani de mine, și din păcate nu știu foarte multe despre el. Și el cânta în copilăria lui la acordeon. Am încercat să iau legătura cu el, dar, din păcate, adevărul dur m-a lovit în față în momentul în care mi-am dat seama că are o problemă nasoală cu alcoolul și că nu mă voi putea înțelege vreodată cu el.

Am încercat să vorbesc cu el la telefon, mi-a zis de multe ori că nu sunt copilul lui, să nu-l mai caut și da, a fost dureros. Vă dați seama, mă simt rănită, pentru că e tata, dar nu pot să spun că sufăr după ceva ce n-am avut niciodată.

La un moment dat, mama a fost plecată în străinătate să muncească pentru mine. Am suferit mult după ea și de dorul ei, dar am avut-o acasă pe bunica, care a fost trup și suflet pentru mine în orice moment. Nu pot să zic că am dus lipsă de dragoste. Cea mai mare dorință a mea este, indiferent ce aș fi, să fiu un om bun și să pot să ajut și pe restul”, a povestit Maria în testimonialul filmat pentru Românii au talent 2022.

Maria Hăulică la Românii au talent 2022: “Sunt un om simplu care iubește să cânte”

Deși nu îndrăznește încă să spere la o carieră în muzică, Maria recunoaște că acest lucru ar face-o extrem de fericită.

“M-aș simți împlinită la modul maxim dacă aș avea succes pe partea cu muzica, pentru faptul că e lucrul care-mi place cel mai mult să-l fac pe lumea asta. Sunt un om simplu care iubește să cânte.”

Momentul pregătit de Maria Hăulică pentru Românii au talent 2022 și reacțiile juraților

Acompaniindu-se la chitară, Maria a interpretat la Românii au talent 2022 piesa lui Emeric Imre, “Nebun de alb”. Pentru câteva minute, emoția a pus stăpânire pe întreaga sală. Maria Hăulică a uitat de neîncredere și a lăsat muzica să vorbească pentru ea. A primit din partea juraților patru de DA, cu toții încurajând-o să-și urmeze visul.

Dragoș Bucur: “Vine un moment în care te doare fix în dos de ce îți spun cei din jurul tău”

“Îmi amintesc de momentele în care nu aveam încredere în mine și în care mă interesa aproapte tot ce credeau sau spuneau oamenii din jurul meu și eu n-aș vrea să mai ajung niciodată înapoi,

 » Citește continuarea pe pagina autorului