LOADING

Type to search

RCAST.NET
Noutăți

Concertul Zucchero de la Cluj-Napoca a fost mutat într-o nouă locație

Share
concertul-zucchero-de-la-cluj-napoca-a-fost-mutat-intr-o-noua-locatie

Programat inițial să aibă loc la Sala Polivalentă, concertul Zucchero din Cluj-Napoca se va bucura de o locație cu o capacitate mult mai mare. Organizatorii au mutat evenimentul pe Cluj Arena, ce poate găzdui în jur de 30,000 de spectatori. Data concertului rămâne neschimbată: 5 iulie 2022.

Bilete concert Zucchero la Cluj-Napoca

  • Categoria 1 – 310 lei
  • Categoria 2 – 280 lei
  • Categoria 3 – 260 lei
  • Categoria 4 – 200 lei
  • Categoria 5 – 180 lei
  • Categoria 6 – 160 lei
  • Loc în picioare – 90 lei
  • Loja VIP – 380 lei (include parcarea)
  • Parcare – 20 lei

Cariera lui Adelmo Fornaciari (Zucchero) a debutat în Italia la începutul anilor ’70, iar artistul a devenit cunoscut după ce a participat la mai multe festivaluri din Peninsulă, printre care și celebrul Sanremo. În 1983 înregistrează primul album, “Un Po di Zucchero”. Este propulsat în vârful topurilor internaționale după ce produce, împreună cu Randy Jackson, mai multe albume care sunt primite foarte bine de public.

Cu un palmares cum nu se pot lăuda mulţi artişti, Zucchero a reuşit de-a lungul carierei de peste patru decenii să cucerească lumea întreagă şi să vândă peste 50 de milioane de albume, devenind astfel unul dintre cei mai bine vânduţi cântăreţi italieni. Mai mult, colaborările lui au fost numai cu nume sonore din lumea muzicală, precum Luciano Pavarotti, Elton John, Bono, Andrea Bocelli, Joe Cocker şi Ray Charles.

“D.O.C.” a fost lansat pe 8 noiembrie 2019 prin Universal Music Italia. Discul conține 11 piese, plus trei bonus tracks.

Anul trecut, Zucchero a lansat o piesă în colaborare cu Sting, intitulată “September”. Scrisă în pandemie, melodia este inclusă atât pe noul album al lui Zucchero, “D.O.C”, cât și pe LP-ul lui Sting, “Duets”.

“Nimic nu este planificat vreodată când lucrez cu Sting”, mărturisește Zucchero. “M-a sunat pentru a-mi cere să scriu un text în italiană pentru o melodie pe care tocmai o compusese. Piesa mi-a plăcut foarte mult de la început, așa că am decis să lucrăm împreună la acest duet. Piesa vorbește despre perioada suspendată pe care am trăit-o în timpul verii și transmite speranța de a reveni la normal în curând. Chiar și astăzi sperăm că acest “septembrie” va sosi în curând”, declara

 » Citește continuarea pe pagina autorului