LOADING

Type to search

RCAST.NET
Noutăți

Andia a lansat o nouă piesă; Ascultă “Alerg” – AUDIO

Share
andia-a-lansat-o-noua-piesa;-asculta-“alerg”-–-audio

Concerte & turnee

Noi artiști au fost anunțați în lineup-ul concertului WE ARE ONE, de pe Arena Națională. Pe lista ultimelor confirmări se regăsesc artiști precum Delia, WRS, reprezentantul României la Eurovision 2022, CTC, Alina Eremia, Andia, EMAA și COMA. Concertul este caritabil, fiind organizat pentru sprijinirea poporului ucrainean.

Publicat

acum 5 zile

pe

10/03/2022

Delia - Între Noi

Delia – Între Noi │ FOTO: Captură YouTube

WE ARE ONE are noi nume pe afiș. Artiști români din zona pop, rap și rock se alătură cauzei umanitare sprijinite prin intermediul acestui concert, programat să aibă loc pe 12 martie pe Arena Națională din București. Banii obținuți în urma evenimentului vor fi donați către Crucea Roșie Română pentru sprijinirea poporului ucrainean.

Noi artiști confirmați în lineup-ul WE ARE ONE:

  • Delia, WRS, CTC, Lidia Buble, Feli, DJ Project, Manuel Riva, Alina Eremia, Dirty Nano, Horia Brenciu, Ami, Vunk, Voltaj, Olivia Addams, EMAA, Andia, Sasha Lopez, Misha Miller, Adda, Liviu Teodorescu, Coma, Les Elephants Bizarres, Bitza, Otilia, Olix și Yuka.

PRO TV invită toate televiziunile și companiile online să difuzeze împreună WE ARE ONE

“Deoarece UMANITATEA NU ARE GRANIȚE acum este vremea să ne unim și să arătăm UNITATE tuturor celor care au nevoie. Invităm toate canalele TV și online să difuzeze împreună concertul de sâmbătă, astfel încât mesajul nostru de a ajuta de o manieră reală, să poată ajunge la toată populația României.

PRO TV va dona toate încasările din publicitate, pe toată durata concertului, și încurajăm toți reprezentanții media din piață să procedeze la fel, astfel încât să putem asigura nevoile de bază ale celor care au fost nevoiți să-și părăsească casele, de la mâncare și haine, până la medicamente și adăpost. Toate donațiile vor fi făcute către Crucea Roșie Română”, a transmis postul PRO TV într-un comunicat de presă.

Biletele la concertul We Are ONE la Arena Națională:

  • 74,99 lei – Acces Gazon (oferă acces pe gazonul Arenei Naționale, chiar în fața artiștilor tăi preferați)
  • 49,99 lei – Acces tribune / peluză (oferă acces în tribunele & peluza Arenei Naționale, cu vedere panoramică asupra evenimentului)
  • *fiecare bilet la eveniment reprezintă donația pentru susținerea ucrainenilor.

Evenimentul va fi prezentat de Andreea Esca și Andi Moisescu. Banii obținuți în urma evenimentului vor fi donați către Crucea Roșie Română. De asemenea, pentru a putea susține cât mai mult poporul ucrainean, pot fi făcute donații către Crucea Roșie Română, în conturile organizației sau prin SMS, la 8825, cu textul “ONE”.

Muzică nouă

Andia a prezentat publicului o piesă nouă în cadrul celei mai recente apariții de la Radio Zu. Melodia se numește “Ce urmează” și este o baladă despre inimi frânte.

Publicat

acum 4 săptămâni

pe

15/02/2022

Andia live@ Radio Zu

Andia [email protected] Radio Zu │ FOTO: Captură YouTube

Andia, una dintre tinerele artiste aflate în plină ascensiune, a lansat la Radio Zu o nouă melodie de dragoste. Intitulată “Ce urmează”, piesa abordează subiectul unei despărțiri dureroase, cauzate de un partener de cuplu ce tratează relația cu dezinteres. Emoția din vocea sa face ca versiunea live a piesei să aibă un real impact, toate aparițiile sale de la posturile de radio românești fiind apreciate de public, dovadă fiind numărul mare de vizualizări și de comentarii pozitive.

Artista a anunțat pe Facebook și Instagram că pregătește lansarea unui nou videoclip,

 » Citește continuarea pe pagina autorului