LOADING

Type to search

RCAST.NET
Noutăți

Thievery Corporation concertează în iunie 2022 la Arenele Romane din București

Share
thievery-corporation-concerteaza-in-iunie-2022-la-arenele-romane-din-bucuresti

Duo-ul american de muzică electronică Thievery Corporation, format din Rob Garza și Eric Hilton, revine pe 27 iunie 2022 la București pentru un live electrizant. Thievery Corporation au devenit cunoscuți în 1996, când o piesă le-a fost inclusă pe una dintre compilațiile renumiților DJi și producători Kruder & Dorfmaister și au atins faima mondială cu cel de-al treilea și cel mai popular album al lor – The Richest Man in Babylon.

În cei peste 25 de ani de activitate, Thievery Corporation a rămas unul dintre cele mai populare proiecte associate cu muzica electronică, cu un stil ce îmbină elemente de dub, acid jazz, reggae, muzică clasică indiană, muzică din Orientul Mijlociu, hip hop, muzică electronică și muzică braziliană, inclusiv bossa nova. Inițial cunoscuți pentru muzica abstractă, instrumentală, clasificată undeva între trip-hop și jazz, sunetul Thievery Corporation s-a extins pe parcursul anilor, incluzând vocalisti și instrumente live, iar principiile DYI și mesajele lor pentru incluziune au devenit astăzi din ce în ce mai relevante.

“Symphonik”, albumul Thievery Corporation înregistrat cu FILMharmonic Orchestra din Praga

Cel mai recent material, “Symphonik”, a fost inspirat de concertul pe care Thievery Corporation l-a susținut la JFK Center în Washington D.C., în 2017. Pentru a onora acest spectacol, Rob Garza și Eric Hilton au produs acest album pe care l-au înregistrat cu FILMharmonic Orchestra din Praga.

“Când eram copil, obișnuiam să merg tot timpul la Kennedy Center în D.C., așa că, să aud aceste piese interpretate cu o orchestră a fost uluitor, iar să fiu pe acea scenă a fost ceva la care, copil fiind, puteam doar să visez. Când totul a devenit realitate… a fost un vis împlinit. Toată inspirația a venit de acolo, iar apoi, lucrând cu FILMharmonic Orchestra și punând totul laolaltă, a fost o modalitate foarte reușită de a interpreta piesele”, a declarat Rob Gaza.

Thievery Corporation au mai fost prezenți în România la Sala Palatului, în 2008 și la cea de-a treia ediție a festivalului B’Estfest, în 2009. Ambele concerte au fost organizate de Emagic.

Bilete pentru concertul Thievery Corporation de la Arenele Romane:

  • PREMIUM SEATED (loc pe scaun în sectoarele E si K din apropierea scenei): 265 lei
  • GOLDEN STANDING (loc în picioare, în fața scenei): 195 lei
  • GENER

 » Citește continuarea pe pagina autorului