LOADING

Type to search

RCAST.NET
Noutăți

Un mini SAGA Festival are loc pe 12 martie la Bucureşti: WE ARE ONE este cel mai mare concert caritabil din România

Share
un-mini-saga-festival-are-loc-pe-12-martie-la-bucuresti:-we-are-one-este-cel-mai-mare-concert-caritabil-din-romania

WE ARE ONE va fi cel mai mare concert caritabil din ţara noastră, un “Live Aid de România”, dacă vreţi. Veniturile generate vor fi donate spre poporul ucrainean, în condiţiile în care sute de mii de ucraineni şi-au părăsit locuinţele din cauza războiului declanşat în ultima săptămână de Rusia. Numărul este aşteptat să crească în perioada următoare. Evenimentul are loc pe 12 martie 2022, sâmbătă, pe Arena Naţională din Bucureşti şi va include 8 ore de show live susţinut de cei mai iubiţi artişti români şi internaţionali.

Din rândul organizatorilor, Allan Hardenberg, CEO ALDA (organizator SAGA Festival) a declarat următoarele:

Prin WE ARE ONE și totodată prin puterea muzicii, ne dorim să creștem nivelul de conștientizare la nivel mondial în ceea ce privește nevoia de ajutor a ucrainenilor. Ne dorim să transformăm acest eveniment într-un ajutor real pentru cei care au atât de mare nevoie de sprijin în aceste momente dificile. Urmărind cu atenție toate evenimentele și întreaga situație actuală, am decis, împreună cu echipa, că trebuie să facem ceva. Am luat în calcul valorile noastre și așa am creat WE ARE ONE. În timpul celor 8 ore ale concertului caritabil live, vom fi alături de ucraineni, uniți prin muzică și speranța pentru pace.

CEO-ul PRO TV, Aleksandras Cesnavicius a declarat la rândul său:

Încă din prima zi, PRO TV și-a declarat sprijinul pentru poporul ucrainean, care este atât de tare afectat de această situație dramatică. Am intervenit într-o manieră tangibilă, oferind sprijin real mai multor ONG-uri importante din România, precum Crucea Roșie Română, ca acestea să poată ajunge la un număr foarte mare de oameni, pentru a le oferi ucrainenilor ajutorul de care au atât de mare nevoie. Suntem bucuroși să ne unim eforturile cu ALDA în desfășurarea unui concert caritabil, deoarece credem că în aceste momente de teroare și stres, putem crea o mișcare care cu siguranță îi va ajuta pe cei care au nevoie.

Artiştii vor fi anunţaţi în curând, iar banii obţinuţi în urma evenimentului vor fi donaţi către Crucea Roșie Română.

Cum cumpăr bilet?

Biletele se pot cumpăra de pe sagafestival.com/weareone, iar cel de 74.99 ei oferă acces pe gazonul Arenei Naţionale, în vreme ce biletul cu acces la tribune şi peluză costa 49.99 lei. Show-ul începe de la ora 16:00.

Vă reamintesc şi că SAGA Festival 2022 s-a mutat pe Arena Naţională

 » Citește continuarea pe pagina autorului