LOADING

Type to search

RCAST.NET
Noutăți

Trupa americană ANTI-FLAG concertează în iulie 2022 la București

Share
trupa-americana-anti-flag-concerteaza-in-iulie-2022-la-bucuresti

După show-ul susținut în februarie 2020 la București, trupa Anti-Flag revine în țara noastră. Formația concertează pe 5 iulie 2022 în Quantic Club Open Air din București. Evenimentul va respecta normele în vigoare la momentul desfășurării acestuia.

Formația Anti-Flag vine din Statele Unite, activând pe piața muzicală încă de la finalul anilor ’80. Formația este un etalon când vine vorba de implicarea în diverse proiecte ți grupuri precum Greenpeace sau Amnesty International. Tocmai din acest motiv, muzica trupei are o puternică încărcătură politică. Numele lor vrea să reprezinte poziția acestora împotriva războiului și faptul că oamenii nu trebuie uniți sub un steag, ci trebuie să trăiască toți în unitate și pace.

Anti-Flag are în dicografie 11 albume, fiecare dintre ele stârnind diferite controverse, de la artwork până la tematica lirică. De-a lungul anilor, Anti-Flag a avut turnee sau a cântat alături de artiști precum Aiden, Cancer Bats, Paramore, Escape the Fate, A Day to Remember. Cel mai recent album, “American Fall”, a fost lansat în 2017, ajungând pe locul 7 în Us Top Hard Rock Albums-Billboard, dar și în topurile din Germania și Austria.

Prețuri bilete la concertul Anti-Flag de la București:

  • earlybird: 119 lei – primele 200 de bilete
  • presale: 130 lei
  • la intrare: 150 lei

 » Citește continuarea pe pagina autorului