LOADING

Type to search

RCAST.NET
Noutăți

Românii au talent 2022 – La 5 ani, Ștefan i-a cucerit pe jurați cu o poveste

Share
romanii-au-talent-2022-–-la-5-ani,-stefan-i-a-cucerit-pe-jurati-cu-o-poveste

Numerele de acrobație fac, de multe ori, deliciul publicului în emisiunile de talente, însă în cazul Duo Gemini, juriul a văzut dincolo de performanță. Iulea și Olea din Ucraina i-au vrăjit pe jurați, Smiley declarând că numărul gemenelor din episodul 3 al show-ului Românii au talent 2022 a marcat, pentru el, o premieră. “Eu nu am văzut așa ceva în viața mea. Sunt șocat”, a spus artistul după ce a urmărit momentul alături de Pavel Bartoș.

Cine sunt gemenele care formează Duo Gemini, de la Românii au talent 2022

Iulea și Olea sunt din Kiev, Ucraina, și au 30 de ani. Extrem de modeste, după cum a observat și Andra, cele două au promis că se vor strădui să impresioneze cu numărul lor, fără a părea că sunt conștiente pe deplin de abilitățile lor.

“Sperăm să vă placă și să ajungem la sufletele voastre”, au spus cele două surori înainte de a-și începe numărul de acrobație cu cercul.

Nu a durat mult până când aprecierile au început să curgă când de la jurați, când din culise. “Mamă, superb! Superb!”, exclama Smiley din culise, Andi Moisescu notând și el impresionat: “Mamă, mamă, ce poziții!”.

La finalul momentului, ce a inclus prize extrem de riscante, cei patru jurați, dar și persoane din public, s-au ridicat în picioare pentru a le aplauda.

Andi Moisescu despre Duo Gemini de la Românii au talent 2022: “N-am mai întâlnit un asemenea nivel de sincronizare. Am fost vrăjit, pe scurt”

Andi Moisescu a dorit să le felicite primul. Acesta a punctat nivelul extrem de ridicat al performanței reușite de Duo Gemini, dar și arta din spatele acestui sport.

“Ați fost magnifice, nu știu ce să zic, că nu mai găsesc cuvinte, trebuie să inventăm epitete noi. Mă tot minunez, așa, de la moment la moment, ce vine din Ucraina în zona asta de acrobație. Este la un nivel ce pare de-a dreptul imposibil. Faceți tot ce faceți la înălțime, cu un risc acolo… nici nu vreau să mă gândesc că e la o chestiune de fracțiune de secundă. Vreau să remarc ceva în mod deosebit. Fiecare moment, dacă putem îngheța cadrul ăla, vedem un tablou. Fiecare fracțiune de secundă reprezintă un tablou, dar în construcția unui element e un drum. Voi până și drumul ăla îl făceați în sincron. N-am mai întâlnit un asemenea nivel de sincronizare. Am fost vrăjit, pe scurt.”

Mihai Bobonete despre Duo Gemini de la Românii au talent 2022: ” Nu cred că există niciun dubiu că vă iubiți una pe cealaltă foarte mult și asta ați transmis prin tot ceea ce ați făcut acolo, în aer”

Bobo a observat legătura extrem de strânsă dintre cele două surori, iubirea, fiind, în opinia sa, elementul cheie.

“Eu am simțit că tot ceea ce ați făcut voi pe scenă se bazează pe o dragoste pe care voi v-o purtați una alteia, mai presus de orice. Nu cred că există niciun dubiu că vă iubiți una pe cealaltă foarte mult și asta ați transmis prin tot ceea ce ați făcut acolo, în aer.”

Spre încântarea juratului, una dintre gemene a confirmat: “Ați înțeles bine”. Drept răspuns, Bobonete și-a manifestat imediat bucuria că le-a înțeles mesajul printr-un “yeeess!”.

Andra le-a felicitat și ea pe surorile de la Duo Gemini, asigurându-le că și copiii ei vor fi la fel de impresionați de momentul lor.

“A fost magnific tot ce-am văzut și mă gândeam așa: dac-aș fi fost acasă,

 » Citește continuarea pe pagina autorului