LOADING

Type to search

RCAST.NET
Noutăți

Andia a cântat în premieră piesa “Ce urmează” – VIDEO

Share
andia-a-cantat-in-premiera-piesa-“ce-urmeaza”-–-video

Andia, una dintre tinerele artiste aflate în plină ascensiune, a lansat la Radio Zu o nouă melodie de dragoste. Intitulată “Ce urmează”, piesa abordează subiectul unei despărțiri dureroase, cauzate de un partener de cuplu ce tratează relația cu dezinteres. Emoția din vocea sa face ca versiunea live a piesei să aibă un real impact, toate aparițiile sale de la posturile de radio românești fiind apreciate de public, dovadă fiind numărul mare de vizualizări și de comentarii pozitive.

Artista a anunțat pe Facebook și Instagram că pregătește lansarea unui nou videoclip, publicând poze de la filmări. Cel mai probabil, clipul a fost realizat pentru acest nou single, care, în formă live, a reușit deja să ajungă pe locul 21 în YouTube Trending.

LIVE VIDEO: Andia – “Ce urmează”

Andia, pe numele real Diana Constantin, este născută în Roman, judeţul Neamţ, şi a absolvit Facultatea de Economie din Iași. A început să cocheteze cu muzica de mică. Prima experienţă muzicală a avut-o la doar 11 ani, în cadrul unui festival local. A cântat în primii ani muzică populară, ulterior alegând calea muzicii pop.

În septembrie 2019 a devenit membru DJ Project, fiind aleasă pentru această colaborare după 6 luni de căutări. Andia a lansat alături de ei piesele “Slăbiciuni” și “Retrograd”, mărturisind într-un podcast că Gino Manzotti (Handke Giuseppe) și DJ Maxx (Ovidiu Florea) i-au fost mentori în formarea sa ca artist pop.

“Am avut mult de învățat de la ei. Eu cu ei am avut, în mare parte, debutul meu pe scenă în muzica ușoară. Gino a mai venit cu un sfat, Maxx mi-a mai spus ceva, și cumva m-am format ușor, ușor. Au fost de mare ajutor în drumul carierei mele de până acum”, a povestit Andia într-o discuție cu Amalia Năstase.

În 2020, Andia a lansat prima sa piesă ca artist solo, single-ul “Anotimpuri“. Au urmat apoi piesele “Mi-e dor“, “Sfârșitul Lumii” și “Universul“. În primăvara acestui an, artista va lansa primul ei album.

 » Citește continuarea pe pagina autorului