LOADING

Type to search

RCAST.NET
Noutăți

Ovidiu Lipan Ţăndărică confirmă concertul aniversar Phoenix de 60 de ani la podcastul lui Mihai Bobonete

Share
ovidiu-lipan-tandarica-confirma-concertul-aniversar-phoenix-de-60-de-ani-la-podcastul-lui-mihai-bobonete

Cel mai emoționant moment al emisiunii “Românii au talent” de pe 11 februarie a fost păstrat pentru final. Radu Maria Raisa, în vârstă de 12 ani, a fost de o sinceritate și dezinvoltură dezarmante, în prezentarea sa vorbind despre dorința de a afla cât de bună este, cu riscul de a primi un refuz.

Radu Maria Raisa: “Nu-mi este teamă să primesc X, sau nu-mi este teamă ca jurații să fie dezamăgiți de mine, pentru că așa văd și eu realitatea”

“Am început să cânt de la vârsta de 6 ani. N-am niciun studiu muzical. Cânt așa cum simt eu, nu m-a învățat nimeni cum s-o fac corespunzător, n-am făcut canto și este totul de la mine. Copiii spuneau că nu sunt talentată, că nu știu să cânt, și că nu e muzica de mine, că trebuie să mă las, că ce e asta, și așa mai departe. Asta m-a descurajat destul de mult.

Eu nu prea am avut prieteni adevărați, nici nu cred că există prieteni adevărați la vârsta asta, doar că pe mine m-a afectat destul de mult faptul că unii copii pot să fie răi, dar fără motiv. Doar pentru satisfacția lor. M-a tras un pic în jos. Adică m-a făcut să nu-mi doresc să continui cu muzica. Mi s-a spus că nu am unde să ajung. Dar nu-mi este teamă să primesc X, sau nu-mi este teamă ca jurații să fie dezamăgiți de mine, pentru că așa văd și eu realitatea. Și văd ce fac, până la urmă.”

După două îmbrățisări călduroase primite din partea lui Bartoș și a lui Smiley, Raisa a urcat pe scenă, iar jurații au întâmpinat-o cu căldură. Le-a povestit și lor că îi place să cânte și că e atrasă de piesele mai lente, care au un mesaj.

“Cânt muzică pop, îmi place să cânt muzică lentă. Și îmi place să transmit ceva, pentru că mă gândesc, de multe ori, la ceea ce cânt”, a spus Raisa.

Radu Maria Raisa: “Mama mea mă iubește cât doi părinți la un loc. N-am dus niciodată lipsă de nimic”

Tânăra originară din Slobozia a dezvăluit că este singura din familia ei care cântă și că tatăl ei a ales să o părăsească pe mama sa când ea avea doar un an și jumătate. Și-a găsit o altă parteneră de viață, iar legătura dintre ei nu este una foarte strânsă.

“Mama mea mă iubește cât doi părinți la un loc. N-am dus niciodată lipsă de nimic. Este foarte mândră de mine și indiferent de ce-o să se întâmple, ea o să fie mândră de mine. Și o iubesc din toată inima.”

Piesa aleasă i-a venit Raisei ca o mănușă. A interpretat “Listen Before I Go”, de la Billie Eilish, iar timbrul ei a amuțit întreaga sală. Chiar și după ce a încheiat momentul, spectatorii au început să aplaude cu întârziere, revenindu-și, parcă, în simțiri.

Bobonete: “Mă întreb, oare, dacă nu e cumva un miracol, dacă nu e peste un talent”

Toți jurații au fost impresionați, însă Bobonete a simțit cel mai intens momentul, oferindu-i un Golden Buzz.

“Nu înțeleg cum un copil de 12 ani poate să transmită atât de bine sau să găsească calea să mă răscolească pe mine, ca adult, și cred că și pe mulți de acasă. În momentul în care cânți muzică așa cum ai cântat tu, și o piesă de genul ăsta, și o transmiți peste 100%, mă întreb, oare, dacă nu e cumva un miracol, dacă nu e peste un talent.

 » Citește continuarea pe pagina autorului