LOADING

Type to search

RCAST.NET
Noutăți

Nane și Irina Rimes au lansat piesa “Ooh, Baby!” – AUDIO

Share
nane-si-irina-rimes-au-lansat-piesa-“ooh,-baby!”-–-audio

Muzică nouă

Nane lansează prima lui colaborare cu Irina Rimes, o piesă senzuală intitulată “Ooh, Baby!”. Melodia a venit în prag de Valentine’s Day, prilejul perfect pentru a asculta o astfel de melodie.

Publicat

acum 19 secunde

pe

14/02/2022

NANE x IRINA RIMES - OOH, BABY!

NANE x IRINA RIMES – OOH, BABY! │ FOTO: Captură YouTube

“Ooh, Baby!” este compusă de Radu Dima, PRNY, Lu-K Beats și Armand Popa, versurile fiind scrise de Nane și Irina Rimes.  Lansată împreună cu un video cu animații 3D, regizat de Alexandru Sinc, piesa se află deja pe locul 42 în YouTube Trending, la mai puțin de 24 de ore de la lansare.

În urmă cu puțin timp, Nane anunța lansarea acestei colaborări în podcastul lui Gojira. Acesta i-a făcut și un mare compliment Irinei, declarând în “Aproximativ discuții” că ea este unul dintre cei mai buni scriitori de versuri din muzica românească.

“Ar putea fi Irina (cel mai bun textier). Ar putea fi. Dacă nu, unul dintre ei, dintre cei mai buni writeri. Irina Rimes, din punctul meu de vedere. Nu știu dacă e cel mai bun, dar e acolo”, a spus Nane, argumentându-și părerea: “Pentru că scrie într-un fel și o recunoști. Are o poezie, there’s something artsy to it. E ceva foarte mișto, foarte articulat, foarte potrivit. E atent făcut ce e acolo.”

Animated Video: Nane și Irina Rimes – “Ooh, Baby!”

NANE este unul din cele mai mari nume ale scenei urbane din România. Piesele lui fac parte din genurile hip-hop, rap, trap și R&B. Totul a început în copilărie cu rock-ul anilor ’90, dar după descoperirea lui MC Hammer muzica i-a devenit inspirație. După o serie lungă de mixtape-uri si single-uri care i-au asigurat locul în rapul clasic, a venit anul 2015 când și-a schimbat atenția spre un stil mult mai cântat. Din acel moment au urmat albume, piese pe radio și colaborări cu artiști precum Delia, Alina Eremia, Irina Rimes și Roxen. La finalul anului trecut, Nane a lansat albumul “CORDIAL“, primul lui LP de R&B. Materialul include colaborări cu The Motans, EMAA și Roxen.

Irina Rimes este una dintre cele mai apreciate artiste din România. Primul ei single, “Visele”, a lansat-o în industria muzicală, i-a adus titlul pentru debutul anului şi a ajuns rapid în topul celor mai difuzate piese de pe radiourile locale. Anul 2020 a gasit-o pe Irina cu o schimbare consistentă de stil, dar nu și de conținut. Albumul “Pastila” a adoptat stilul pop-trap, dar mesajele sale puternice au fost în continuare regăsite printre rânduri. În 2021 single-ul “N-avem timp” a ajuns pe locul întâi în topul radiourilor locale, iar piesa “Навсегда” în colaborare cu Jah Khalib a însemnat debutul ei în Rusia.

Îți recomandăm aceste videoclipuri

INFOMUSIC

Industria muzicala

Nane și Gojira au dezbătut la podcastul “Aproximativ discuții” cine ar merita titlul de cel mai bun scriitor de versuri din muzica românească. În opinia lui Nane, Irina Rimes se numără printre cei mai buni textieri, dezvăluind și că va lansa în curând o piesă cu ea.

Publicat

acum 5 zile

pe

09/02/2022

Nane la ”Aproximativ discuții cu Gojira”

Nane la ”Aproximativ discuții cu Gojira” │ FOTO: Captură YouTube

În podcastul “Aproximativ discuții”, invitații sunt mereu rugați să-și exprime liber părerea cu privire la diverse subiecte conexe domeniului de activitate.

 » Citește continuarea pe pagina autorului