LOADING

Type to search

RCAST.NET
Noutăți

Wrs lansează “Llámame”, piesa calificată în semifinala Eurovision România 2022 – AUDIO

Share
wrs-lanseaza-“llamame”,-piesa-calificata-in-semifinala-eurovision-romania-2022-–-audio

Piesa “Llámame” a fost compusă de către wrs, Cezar Gună, Alexandru Turcu și Costel Dominteanu, iar de producția piesei s-a ocupat Costel Dominteanu.

“Am scris “Llámame” într-un songwriting camp organizat de Global Publishing. Ne întâlnim de câteva ori pe an în diferite zone frumoase ale țării și pentru o săptămână nu facem altceva decât să scriem și să ne distrăm. Am creat o echipă foarte frumoasă. Pot doar să vă spun că “Llámame” a ieșit într-o sesiune după o seară foarte lungă, iar din acea ușoară stare de mahmureală a ieșit ceva ce îmi place extrem de mult. Haha.

Am lucrat la piesă cu aceeași oameni cu care am scris și Amore (Costel Dominteanu, Cezar Gună și Alexandru Turcu) și sper că “Llámame” să continue frumos povestea “Amore”. Enjoy it!”, a declarat wrs.

AUDIO: Wrs – “Llámame”

Andrei Ursu, alias wrs, este un artist multidisciplinar cu o viziune unică. Înainte de a-și începe cariera ca artist, a lucrat ca dansator de rezervă în televiziune și pentru alți artiști. În ianuarie 2020 semnează un contract cu Global Records și începe proiectul său de muzică electro pop. Alături de muzica sa, wrs își proiectează adesea propriile videoclipuri muzicale și vizualurile, oferind ascultătorilor o privire în lumea sa interioară.

 » Citește continuarea pe pagina autorului