LOADING

Type to search

RCAST.NET
Stars

Videoclip oficial: Irina Rimes – Ce s-a întâmplat cu noi (Live la THE CONCERT Drive In)

Share

Irina Rimes a revenit cu un video nou, filmat live la THE CONCERT Drive In, primul show cu public al artistei de la declanșarea pandemiei în România. În acest clip, Irina interpretează alături de band-ul ei piesa “Ce s-a întâmplat cu noi”, unul dintre primele ei hituri.

Cei care nu mai prins bilet la THE CONCERT Drive In, se pot bucura de un moment live cu Irina Rimes din cadrul acestui eveniment. Piesa interpretată în clipul recent lansat de artistă este “Ce s-a întâmplat cu noi”, melodie care apărea pe piață în 2017 și al cărei videoclip a ajuns la 49 de milioane de vizualizări.

“Magia mea se măsoară în versuri și în clipe pe scenă lângă oamenii mei, cu muzica mea și a lor. Nu sunt siropoasa, nu! Sunt doar foarte fericită că am cântat pe scenă după o lungă perioadă de pauză”, a spus Irina.

The Concert Drive In s-a desfășurat în weekend-ul 26 – 28 iunie, la Romexpo, aducând pe aceeași scenă artiști precum Antonia, The Motans, Carla’s Dreams, INNA, Roxen și Alina Eremia.

Irina Rimes a lansat la începutul lunii iunie albumul “Pastila”. Acesta conține 10 piese și colaborări inedite cu Amuly, Bruja și Nane. Grafica albumului a fost realizată de Dimi și David, iar de partea de styling s-au ocupat Anda Crăpătureanu și Olivia Stoica. Fiecare piesă de pe acest album beneficiază de o imagine artistică a cântăreței.

INFO MUSIC