LOADING

Type to search

RCAST.NET
Noutăți Stars

Videoclip oficial: JO – 126

Share

În mijlocul verii, JO cântă despre “126” de zile pline de amintiri și marcate de o liniște apăsătoare și dureroasă. Single-ul este lansat împreună cu un videoclip regizat de Alex Ceaușu.

“126” este o piesă compusă de Costi Ioniță alături de Alina Manolache și este o colaborare pe care Jo și-o dorea de multă vreme.

“Îmi doream de mult timp să lucrez cu Costi! Cu o săptămână înainte să intrăm în studio, mă gândeam cum ar fi dacă noi doi am colabora și într-o zi, într-un moment neașteptat, universul a așezat lucrurile. Costi m-a chemat la studio și am ascultat «126» pentru prima oară. Mi-a plăcut super mult, mi s-a părut că are un refren super catchy și am zis că trebuie să lansez piesa asta. Sper să vă placă «126» și să o cântați mult. Ne vedem pe Instagram și TikTok să ne distrăm împreună”, povestește JO.

Piesa “126” este însoțită de un videoclip plin de culoare, în regia lui Alex Ceaușu, ce dezvăluie latura copilăroasă a lui JO.

“Știind că filmez un clip colorat, am decis să schimbăm și culoarea părului. De mult timp îmi doream să încerc un look nou și mai ales turcoazul, însă nu am avut curajul până acum. Am simțit că acesta este momentul să încerc o nouă culoare frumoasă pe păr, pe care să o păstrez și după clip. Simt că mă reprezintă foarte tare”, adaugă artista.

INFO MUSIC