LOADING

Type to search

RCAST.NET
Noutăți Trupe

Videoclip oficial: Proconsul – Chemare

Share

Proconsul a lansat o versiune nouă a piesei “Chemare”, un single cu inspiraţie divină. Melodia primeşte un videoclip proaspăt, cu mesaje pline de optimism şi speranţă din partea protagoniştilor şi membrilor formaţiei. Urmăreşte noul clip şi ascultă piesa în articol.

“Chemare” este o piesă mai veche de la Proconsul, inclusă pe albumul “No Matter What” din 2013. În 2020 a primit un suflu nou şi o adaptare la vremurile în care trăim, fiind reinterpretată prin prisma credinţei regăsite şi a senzaţiei că există o forţă care veghează pentru binele tău. Artiştii din trupă apar privind spre reprezentaţii ale grupului, cu fani cu mâinile în aer şi meditează separaţi, izolaţi la cele mai bune momente din viaţă.

Cadrele cu Bodo, Dragoş Dinca and co sunt intercalate cu filmări alb-negru cu fani ai trupei care apar ţinând versurile piesei scrise pe foi şi răspândesc mesajul pozitiv şi plin de emoţie al trupei. Piesa readaptată vine cu o amprentă grea a carantinei şi izolării care a încercat psihicul şi spiritul artiştilor. Dragoş Dinca a declarat următoarele despre inspiraţia din spatele single-ului:

“Am vorbit cu Dumnezeu şi L-am rugat să îmi îndrume paşii mai departe. L-am întrebat dacă ar trebui să fac această piesă, iar El mi-a spus senin că da! Astfel a luat naştere un proiect mai vechi, un proiect de suflet care, până de curând, a stat deoparte, în sertarul de amintiri.”

INFO MUSIC