LOADING

Type to search

RCAST.NET
Noutăți Trupe

Videoclip oficial: Kodaline – Say Something

Share

Kodaline a lansat un videoclip înduioșător pentru noul single “Say Something”. Formația irlandeză ne prezintă aventurile incredibile ale unui bebeluș ce descoperă lumea ce îl înconjoară.

“Suntem entuziasmați să vă împărtășim noul nostru single, “Say Something”. Scris și regizat de bunul nostru prieten Stevie Russell (care semnează și clipurile “All I Want”, “High Hopes”, “Brother” & “Saving Grace”). Cu toții am vărsat câteva lacrimi atunci când l-am urmărit și cred că și voi veți face la fel!” – Kodaline

Noul single “Say Something” se regăsește pe albumul “One Day At A Time”, cel de-al patrulea material de studio al formației. Pe acest material, ce marchează întoarcerea la rădăcini a trupei, sunt incluse și piesele “Sometimes” și “Saving Grace”.

Tracklist Kodaline – “One Day At A Time”:

  1. Wherever You Are
  2. Sometimes
  3. Saving Grace
  4. Say Something
  5. The Evening
  6. Spend It With You
  7. Care
  8. Heart Open
  9. Everyone Changes
  10. In The End

Kodaline a ajuns în atenția fanilor și a criticilor de muzică în 2012, cu “All I Want“, o baladă rock ce nici măcar nu a intrat inițial în planurile de lansări de piese ale trupei. Se pare, însă, că dramatismul melodiei și povestea clipului au făcut ocolul YouTube-ului, cucerindu-i pe mulți dintre ascultători. În scurt timp DJ-ul BBC Radio 1, Fearne Cotton, a declarat “All I Want” piesa săptămânii, de aici ajungând pe coloana sonoră a serialului “Anatomia lui Grey” (episodul “Remember the Time” din sezonul 9).

INFO MUSIC