LOADING

Type to search

RCAST.NET
Diverse

EXIT, singurul mare festival european care se va ţine în această vară, şi-a anunţat line up-ul

Share

Așa cum anunțau luna trecută, EXIT Festival se va ține în acest an, în luna august, și este singurul mare festival european care va avea loc în această vară. Evenimentul se va desfășura în perioada 13 – 16 august, iar organizatorii asigură că se vor ține cont de toate recomandările experților în sănătate din Serbia.

Cu toate acestea, pare o misiune imposibilă să organizezi un festival cu 20 de scene și zone de concert în condițiie de siguranță maximă în contextul pandemiei de COVID-19. Asta chiar dacă capacitatea totală a fost redusă la jumătate – de la 55.000 de participanți pe zi, vor fi acceptați (doar) 27.000.

Însă, rămâne de văzut dacă vor exista consecințe și numărul de cazuri va crește în Serbia. Să sperăm că nu se va întâmpla așa. 

Până una alta, a fost făcut public și o parte din line up-ul ediției din 2020 și arată astfel: Robin Schulz, Meduza, Ofenbach, BURAK YETER, Dj Regard, Amelie Lens, Nina Kraviz, Marcel Dettmann, Denis Sulta, Roni Size, Paul Kalkbrenner, Andrew Meller, ARTBAT și Black Coffee.

Inițial, în line up erau confirmați David Guetta, Fatboy Slim, Sepultura, Kosheen și James Arthur.

În zilele ce urmează, organizatorii vor anunța și alte nume și spun că au și niște surprize de proporții.

UN SITE DE MUZICA