LOADING

Type to search

RCAST.NET
Diverse

VIDEO: Concurenta asta de la America’s Got Talent te va face să plângi în hohote

Share

Cristina Rae este numele concurentei care a făcut-o pe Heidi Klum să apese „Butonul Auriu” și s-o trimită direct în live-uri, spre fericirea unei săli pline ochi de oameni.

Cristina a vrut să ajungă cântăreață și a făcut tot ce i-a stat în putință pentru a-și urma visul – a lucrat pe vase de croazieră, a făcut show-uri burlesque în New York, a cântat back-up, iar acum 5 ani a vrut o carieră solo, când s-a mutat din Nashville în Atlanta.

Nu a reușit nici la „The Voice”, nici la „American Idol”, dar la America’s Got Talent a dat lovitura. Numărul ei a fost înregistrat fix înainte de pandemie, într-un studio din Los Angeles.

„Am nevoie să-mi schimb viața. Sunt o mamă singură și am trăit în mașina mea cât timp am fost însărcinată. Treaba asta mă va pune în propria mea casă. Vreau ca fiul meu să aibă propria lui cameră”, a spus Cristina în fața juraților.

În prezent, în timpul carantinei, trăiește alături de mătușa ei, în Marietta. Speră ca show-ul să-i propulseze cariera.

Ea a cântat melodia „In the Air Tonight” a lui Phil Collins, iar publicul a fost în delier. La final, Simon Cowell a rugat-o să cânte și un al doilea cântec, iar ea a interpretat piesa „Gimme Shelter” a celor de la Rolling Stones. Publicul, din nou, a fost în extaz.

Jurații au felicitat-o, iar Heidi a sărit în sus de bucurie în timp ce a apăsat Golden Buzzer-ul. Simon s-a dus și el pe scenă pentru a-i spune „ești una dintre cele mai bune cântărețe pe care le-am avut la show.”

https://www.youtube.com/watch?v=dMGy_7iBTeE

UN SITE DE MUZICA