LOADING

Type to search

RCAST.NET
Noutăți Trupe

Videoclip oficial: DJ Project feat. Andia – Slăbiciuni

Share

La câteva luni de la lansarea piesei “Retrograd”, DJ Project și Andia le aduc fanilor încă o melodie de ascultat pe repeat. Noul single se numește “Slăbiciuni” și beneficiază de un videoclip pe care te invităm să-l urmărești în articol.

Noua piesă este scrisă de Alex Pelin și compusă de Radu Pompeiu Bolfea, Alex Pelin, Vlad Lucan, Petre Ioachim Octavian și Marius Moga. Producția este semnată de Vlad Lucan și Petre Ioachim Octavian si Gino Manzotti. Cu un vibe visător, care inundă instant toate simțurile, “Slăbiciuni” anunță o vară plină de ritm, optimism și emoții puternice.

“Piesa <<Slăbiciuni>> este o piesă cu un mesaj puternic, la fel cum e și <<Retrograd>>, având o încărcătură emoțională foarte mare. Sunt entuziasmată și aștept cu nerăbdare să fie lansată. Sper să vă placă tuturor și să vă bucurați de ea așa cum ne bucurăm și noi”a spus Andia.

Versurile sunt redate vizual prin cadre care dau sentimentul de libertate și de evadare, videoclipul fiind realizat de Alex Ceaușu.

Andia este un membru nou al DJ Project, o prezenţă proaspătă în peisajul muzical românesc, cu o voce plină de emoţie. Tânăra este originară din Roman, judeţul Neamţ şi a absolvit Facultatea de Economie. Prima experienţă muzicală a avut-o la doar 11 ani în cadrul unui festival local. A fost aleasă pentru colaborare după 6 luni de căutări.

info music