LOADING

Type to search

RCAST.NET
Noutăți Stars

Irina Rimes şi-a publicat albumul „Pastila” pe YouTube – ce spune artista despre piesele noi

Share

Deși a mai scos recent piese separate de acest material muzical, ele nu se compară cu melodiile noi. Artista a reușit să se reinventeze, să sune bine, fresh și catchy, pe beat-urile mixate de Seek Music și Lu-K Beats.

Așa cum și-a obișnuit fanii, Rimes vine și povestește cum și acest album îi spune povestea și este inspirat din viața și experiențele ei. Mie-mi place că se rupe de ritmurile mainstreamizate care ne-au zăpăcit urechile și care par toate culese din același film.

Sună diferit, iar versurile se pliază pe multe dintre stările simțite de noi toți atunci când am suferit sau suferim din iubire.

„Când am început să scriu pentru Pastila, nu știam de unde s-o iau și cum să o dau, îmi imaginam că trebuie să-mi scuip toate frustrările și toate adevărurile realității mele, dar într-un mod liric, ca să nu mă pierd pe mine, totuși.

Am scris pe texte vechi, am scris texte noi, acum nu le mai deosebesc, fac toate parte din mine așa cum sunt mâinile, ochii, părul, gândurile.. toate sunt ale mele, toate adunate sunt eu. Am comis-o iar, am dat din casă, altfel nu pot să exist.

Sper că vă place și sper că oamenii cu care am lucrat la acest album sunt mândri de mine”, a spus Irina.

UN SITE DE MUZICA