LOADING

Type to search

RCAST.NET
Noutăți Stars

Videoclip oficial: Liviu Teodorescu feat. Antonio Pican – Mă ia cu inima

Share

Liviu Teodorescu face echipă cu Antonio Pican și lansează piesa cu videoclip “Ma ia cu inima”. Noul single are un beat uptempo, perfect pentru playlistul unei petreceri.

Videoclipul piesei “Mă ia cu inima” a fost filmat într-un decor instagramabil, construit de la zero, cu forme și culori magnetice, fiind regizat de Loyal Trip Cartel.

“Piesa asta iese din tiparele muzicii cu care v-am obișnuit. Voi aborda mai des flow-ul ăsta R&B / trap în viitor, iubesc energia asta. Colaborarea cu Antonio Pican vine pe fondul unei perioade intense de lucru în studio, în care mi-a demonstrat că e un mega talent. Își scrie muzica, are o voce foarte bună și flow-urile astea de trap îi sunt foarte la îndemână. Cred că o să mai auziți numele lui”, declară Liviu Teodorescu.

Liviu Teodorescu a cochetat încă de mic cu teatrul, muzica, festivalurile și competițiile muzicale, cele mai notabile performanțe publice, în ultimii ani, fiind aparițiile sale în serialul “Pariu cu viața” (Pro TV) și show-ul  TV Vocea României.

INFO MUSIC