LOADING

Type to search

RCAST.NET
Stars

Lady Gaga s-a lăsat de fumat şi o tentează ideea de sobrietate

Share

Într-un interviu acordat lui Zane Lowe, pentru a-și promova noul album, „Chromatica”, Gaga a declarat că pe toată perioada înregistrării acestui album a fumat în draci, dar când au terminat s-a lăsat.

De asemenea, ea a mai spus că o tentează ideea de a se lăsat de toate, alcool și alte substanțe nocive, pentru a îmbrățișa un stil de viață mai sănătos, mai ales că a tot fost criticată că nu are deloc grijă de ea. 

A fost cel mai bizar și frumos lucru care ar fi putut să se întâmple, muzica asta m-a vindecat. Nu înțelegi cum mă simt, prin ce am trecut. Am fost într-o permanentă stare în care m-am simțit atacată.,

i-a declarat Gaga lui Lowe. 

După ce a recunoscut că a renunțat la fumat, ea a mai spus că se gândește serios să renunțe și la alcool. 

Nu sunt acolo încă, dar am flirtat cu această idee în timpul înregistrărilor. E ceva la care am ajuns în timp ce încercam să lucrez cu durerea pe care o simțeam. Dar o parte din procesul de vindecare merge la modul „Ei bine, pot să tot am remușcări în fiecare zi și să mă pedepsesc pentru faptul că tot beau sau pot să mă bucur de faptul că încă sunt vie și pot să continui și să mă simt bine.” Nu e încă perfect, dar wabi-sabi (o zicală japoneză care se referă la a-ți accepta imperfecțiunile). Sunt perfect imperfectă.

UN SITE DE MUZICA