LOADING

Type to search

RCAST.NET
Stars

Lady Gaga oferă detalii emoţionante despre relaţia ei cu Ariana Grande

Share

Artista a vorbit despre procesul creativ prin care a trecut atunci când a creat noul său album, „Chromatica”, pe care-l va lansa pe 29 mai, dar și despre relația pe care o are cu Ariana Grande, alături de care a lansat piesa „Rain on Me.”

Abia aștept să dansez cu oamenii pe muzica asta! Vreau să merg în orice spațiu cu un grup de oameni, să dau volumul la maximum și să le arăt cât de mult îi iubesc.

În ceea ce o privește pe Ariana, Gaga vorbește despre un parteneriat adevărat care a început în clipa în care a întrebat-o despre ceea ce-și dorește și cum vrea să procedeze.

Apoi i-am spus. Ok, acum, vreau să uiți tot ceea ce înseamnă pentru tine atunci când cânți și pur și simplu să cânți. Ah, și, apropo, cât timp faci asta, eu voi dansa în fața ta. Ea a spus ceva de genul – wow, Doamne! Nu pot, nu pot! Nu știu. Doamne! OK! OK! Apoi eu am dansat și ea a cântat, în timp ce a făcut lucruri diferite cu vocea ei. A fost despre bucuria a două artiste care au spus – te văd!

Gaga spune că fanii Arianei o vor vedea făcând lucruri pe care nu le-a mai făcut niciodată: 

Când a venit în studio, eu plângeam și ea nu. Mi-a zis că voi fi ok, mi-a dat numărul ei și mi-a spus să o sun. A fost foarte insistentă. A încercat de nenumărate ori să fie prietenă cu mine. Iar mie mi-a fost prea rușine să-mi petrec timpul cu ea, deoarece nu am vrut să proiectez toată negativitatea mea pe ceva care se vindeca și era atât de frumos. În cele din urmă mi-a spus că mă ascund și a văzut asta, iar atunci prietenia noastră a înflorit.

UN SITE DE MUZICA