LOADING

Type to search

RCAST.NET
Noutăți Stars

Videoclip oficial: Noah Cyrus – The End of Everything

Share

Noah Cyrus ne reamintește să apreciem prezentul și oamenii frumoși din viața noastră cu o piesă ce punctează efemeritatea umană. ”The End of Everything” este o baladă country-pop încărcată de emoție, iar videoclipul îi adaugă un plus de însemnătate.

Toți cei pe care îi iubești vor muri / Așa că nu lăsa ca timpul să treacă pe lângă tine”, cântă Noah Cyrus în versurile noii piese “The End of Everything“. Melodia este extrasă de pe EP-ul cu același titlu, artista mărturisind că piesa aceasta are o însemnătate aparte pentru ea.

Ceea ce avem CHIAR ACUM e ceea ce contează. Nimic altceva.

Inspirația din spatele acestei piese mi-a schimbat viața. Totul a pornit de la un time-lapse cu evoluția universului realizat de John Boswell, cel care a realizat și videoclipul acestei piese. Pentru mine, acest clip pune în lumină cât de scurte sunt viețile noastre ca oameni pe acest Pământ. Diverse situații din copilăria și adolescența mea mi-au revenit în minte, situații pentru care mi-aș dori să-mi cer scuze. Sunt oameni cu care aș fi vrut să vorbesc, dar cu care nu am luat legătura de ceva timp. Au fost greșeli pe care am simțit că trebuie să le repar. Am realizat că trebuie să apreciez momentul prezent mai mult și să-i las pe cei pe care-i iubesc să știe că îi iubesc. Mesajul este că ceea ce avem CHIAR ACUM e ceea ce contează. Nimic altceva,

a explicat Noah Cyrus.

INFO MUSIC