LOADING

Type to search

RCAST.NET
Noutăți Stars

Videoclip oficial: Roxen – Spune-mi

Share

Roxen, reprezentanta României la Eurovision, a lansat “Spune-mi”, un single care dă o stare de visare, al cărui ritm intră în fiecare por. Ești invitat să îl asculți.

“Spune-mi” este un cântec electro-dance, în care vocea suavă a cântăreței se îmbină perfect cu linia melancolică a piesei. Melodia a fost compusă de Florian Rus, Roxen și Viky Red (versuri și muzică) și produsă de Viky Red.

Am scris piesa <<Spune-mi>> împreună cu Florian Rus, căruia îi mulțumesc pentru această colaborare. Chiar dacă este o piesă melancolică, aduce în același timp energie, iar ritmul ei cu siguranță mă reprezintă, la fel cum mă reprezintă și clipul, pe care-l iubesc. Sper să vă placă și vouă la fel de mult și să vă dea o stare bună, .

a spus Roxen

Clipul o prezintă pe Roxen acasă, într-un cadru pastelat, artista prezentând o atitudine nostalgică care îmbrățișează perfect versurile piesei ce duc cu gândul la o iubire pierdută. Regia a fost semnată de Anton San, Paul Tacu a fost DOP, iar producția aparține Loops Production.

În urma colaborării exclusive dintre TVR și label, Roxen a fost desemnată să reprezinte România la concursul internațional Eurovision 2021, cu piesa “Alcohol You”.

INFO MUSIC