LOADING

Type to search

RCAST.NET
Stars

Billie Eilish a obținut un ordin de restricție împotriva unui fan

Share

Recent, un judecător a acceptat cererea depusă de Billie Eilish și de familia sa de a primi un ordin de restricție împotriva unei persoane care le-a încălcat în mod repetat proprietatea.

Potrivit TMZ, Prenell Rousseau, în vârstă de 24 de ani, a început să se prezinte la reședința Eilish lunea trecută. În total, el a încălcat proprietatea de șapte ori. Billie Eilish și familia sa nu erau îngrijorați doar de Rousseau însuși, ci și de faptul că ar putea răspândi coronavirusul. Nu a purtat mască sau mănuși de cele mai multe ori.

Se presupune că Rousseau a sunat la sonerie și a întrebat dacă Billie Eilish locuiește acolo. Tatăl lui Billie, Patrick O’Connell a răspuns la ușă și i-a spus individului că a greșit adresa. Lucrurile nu s-au terminat aici. Rousseau s-ar fi întors câteva ore mai târziu și a prezentat un comportament turbulent.

În timp ce am așteptat gărzile de corp, domnul Rousseau a rămas pe veranda noastră, s-a așezat și a început să citească o carte, continuând totodată să se angajeze într-un monolog periodic. Tatăl meu i-a cerut în mod repetat să plece, dar a refuzat, 

a spus Billie Eilish.

La cererea gărzilor de corp, Rousseau a fost de acord să plece, însă s-a întors la scurt timp și s-a așezat în spatele unui zid, gata să-și petreacă noaptea acolo. A revenit și a doua zi și a încercat să intre în casa artistei pe ușa principală.

Billie Eilish a spus că s-a întors de șapte ori și a fost arestat preventiv de două ori. Însă, considerând că încălcarea proprietății este o infracțiune non-violentă și autoritățile americane încearcă să reducă răspândirea coronavirusului permițând infractorilor non-violenți să rămână pe străzi, “fanul” lui Billie a fost eliberat.

În urma acestor incidente, Billie Eilish și familia sa au depus o cerere pentru un ordin de restricție.  Judecătorul a emis un ordin de restricție temporară prin care i-a cerut lui Rousseau să înceteze contactul cu oricine din familia cântăreței și să stea la 200 de metri distanță. Audierea în acest caz va avea loc pe 1 iunie.

INFO MUSIC