LOADING

Type to search

RCAST.NET
Diverse

(Video) Nu are legătură cu muzica, dar am aflat când ar putea să se filmeze episodul special din „Friends”

Share

Fanii serialului „Friends” s-au gândit ani la rândul când o să își mai vadă personajele preferate într-o nouă parte a seriei. A durat 16 ani până când imposibilul să devină realitate. Iar acum, în „noua normalitate” provocată de noul coronavirus, se pare că fanii trebuie să mai aștepte puțin.

Veste că Rachel, Monica, Phoebe, Chandler, Joey și Ross vor reveni într-un episod special pentru HBO Max a venit de nicăieri, dar ne-a bucurat pe toți. 

Când se va filma episodul special din „Friends”

Inițial, episodul special „Friends” pentru noua platformă HBO trebuia să fie lansat pe 27 mai. Dar a fost amânat din cauza crize sanitare de peste Ocean. 

„Iniţial, am crezut că show-urile vor fi amânate o lună sau două, iar acum pare că va dura mult mai mult de atât”, a spus Bob Greenblatt, președintele WarnerMedia Entertainment, pentru Variety.

Rezistăm ca să putem realiza acest program special, sperăm, până la finalul verii, dacă se aliniază planetele şi vom putea relua producţia”, a mai zis el.

O reuniune virtuală?

Pe de altă parte, se ia în considerare și o reuniune virtuală a celor șase actori în cazul în care măsurile de izolare și distanțare socială vor fi menținute pe termen nedeterminat.

Jennifer Aniston, Courteney Cox, Lisa Kudrow, Matt LeBlanc, Matthew Perry şi David Schwimmer urmau să se reunească pentru un program special filmat în Stage 24, platoul original al „Friends” de la Warner Bros. Studio din Burbank.

https://www.youtube.com/watch?v=xHcPhdZBngw

UN SITE DE MUZICA