LOADING

Type to search

RCAST.NET
Noutăți Stars

Videoclip oficial: Ștefan Bănică – E beton coana mare

Share

Ștefan Bănică ne deschide apetitul pentru dans cu o piesă rock’n’roll intitulată “E beton coana mare”. Melodia este lansată împreună cu un videoclip cu o grafică haioasă.

Noua piesă “E beton Coana Mare” este compusă și produsă de Ștefan Bănică, fanii putându-l asculta pe artist interpretând și partitura de pian.

Piesa “E beton Coana Mare” a fost înregistrată în studio, în luna februarie a acestui an și am avut alături muzicieni de prima mărime. De această dată, după mult timp, apar și eu pe înregistrare ca pianist, pentru că e o piesa rock’n’roll 100%, exact așa cum îmi place mie. E genul de piesă care îți dă o energie buna și te face să dansezi,

a declarat Ștefan Bănică despre cel mai nou single al său.

Personajul principal al cântecului, este, evident, Coana Mare, despre care Ștefan Bănică spune că este inspirat din realitate.

Coana Mare, personajul din cântec, este inspirat din realitate și dovedește că, la unii, vârsta e doar un numar, atunci când știi să te bucuri de viață. Cine nu ar vrea să aibă o bunică așa cum e Coana Mare?! Dar, pe vremurile astea, oare cine ar ține-o în casă pe Coana Mare?!

Videoclipul este și el în ton cu piesa, extrem de amuzant și realizat în aceeași direcție cu vremurile pe care le trăim, în izolare, acasă.

INFO MUSIC